Seminar "Poslovna primjena društvenih mreža"

Bez autora
Dec 03 2014

Agencija Adventage pod pokroviteljstvom Ministarstva za informaciono društvo organizuje biznis seminar “Poslovna primjena društvenih mreža”, koji će se održati u 3. decembra Hotelu Ramada u Podgorici.Polaznici seminara imaće priliku da se upoznaju sa najnovijim svjetskim trendovima u komunikaciji i da dobiju dragocjene savjete koji će im pomoći da osmisle upečatljivu i efikasnu online kompaniju. Upoznaće se sa najnovijim svjetskim trendovima i naučiće metode, tehnike i primjere kako se uspješne firme odnose prema društvenim mrežama, navodi se u saopštenju organizatora.

Seminar "Poslovna primjena društvenih mreža"Agencija Adventage pod pokroviteljstvom Ministarstva za informaciono društvo organizuje biznis seminar “Poslovna primjena društvenih mreža”, koji će se održati u 3. decembra Hotelu Ramada u Podgorici.

"Polaznici seminara imaće priliku da se upoznaju sa najnovijim svjetskim trendovima u komunikaciji i da dobiju dragocjene savjete koji će im pomoći da osmisle upečatljivu i efikasnu online kompaniju. Upoznaće  se sa najnovijim svjetskim trendovima i naučiće metode, tehnike i primjere kako se uspješne firme odnose prema društvenim mrežama", navodi se u saopštenju organizatora.

Seminar je namijenjen svima koji bi htjeli da poboljšaju vještine online komunikacije i da iskoriste potencijale internet marektinga i društvenih mreža za promociju svog proizvoda ili usluge, bez obzira na to da li dolaze iz javne uprave, privatnih kompanije, NVO sektora, političkih partija.

"Svoje višegodišnje iskustvo i znanje na seminaru učesnicima će prenijeti afirmisani stručnjak iz ove oblasti - Dragan Varagić koji je do sada sarađivao sa kompanijama: Coca Cola Srbija, Diners Srbija, Pakom, IFC – World Bank Group; Njemačkom privrednom komorom u Srbiji, Makedonskim Telekomom, Plivom, Erste bankom, Sintelonom, Anemom, Exitom, Metalcem, učestvovao u preko 20 Internet projekata u Kanadi… Bio je saradnik srpskog izdanja knjige "Poslovanje brzinom misli Bila Gejtsa" i autor je knjige Vodič kroz raj i pakao Internet marketinga", saopštili su organizatori.

 Sve informacije i prijave na www.imPRove.co.me.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik