Triglav: Premija pala 2%, dobit veća 36%

Bez autora
Nov 13 2014

Slovenska osiguravateljska skupina Zavarovalnica Triglav u prvih je devet mjeseci ove godine ostvarila prihod od premija od 688,6 milijuna eura i čistu dobit od 77 milijuna eura, objavio je Triglav u četvrtak. Dobit je povećana za 36 posto u odnosu na isto razdoblje lani, dok je prikupljena premija smanjena za dva posto. Upravni odbor Triglava naveo je u priopćenju za javnost da skupina uspješno izvršava postavljene strateške ciljeve glede povećanja profita te da poslovni rezultati govore kako su u isto vrijeme osigurani sigurnost poslovanja i financijska stabilnost. Većinski paket dionica u Zavarovalnici Triglav, oko 64 posto, ima država preko Slovenskog državnog holdinga i Zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje.

Triglav: Premija pala 2%, dobit veća 36%Slovenska osiguravateljska skupina Zavarovalnica Triglav u prvih je devet mjeseci ove godine ostvarila prihod od premija od 688,6 milijuna eura i čistu dobit od 77 milijuna eura, objavio je Triglav u četvrtak.

Dobit je povećana za 36 posto u odnosu na isto razdoblje lani, dok je prikupljena premija smanjena za dva posto.

Upravni odbor Triglava naveo je u priopćenju za javnost da skupina uspješno izvršava postavljene strateške ciljeve glede povećanja profita te da poslovni rezultati govore kako su u isto vrijeme osigurani sigurnost poslovanja i financijska stabilnost.

Većinski paket dionica u Zavarovalnici Triglav, oko 64 posto, ima država preko Slovenskog državnog holdinga i Zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik