Beograd: Počinje obuka za najbolji biznis plan na Paliluli

Bez autora
Nov 19 2014

Obuka prve grupe kandidata za pravljenje biznis plana, u okviru projekta „Palilulski poslovni anđeo”, počinje sutra u 9.30 časova u prostorijama Ustanove kulture „Palilula” (Mitropolita Petra 8).Na konkurs se prijavilo 12 budućih preduzetnika sa svojim idejama, koji će proći stručnu obuku u pravljenju bizniz plana. Na kraju obuke, 10. decembra, tročlana komisija proglasiće najbolji biznis plan. Preduzetniku sa najboljim biznis planom pripašće 3.333 evra, kao podsticaj u otpočinjanju biznisa.

Beograd: Počinje obuka za najbolji biznis plan na PaliluliObuka prve grupe kandidata za pravljenje biznis plana, u okviru projekta „Palilulski poslovni anđeo”, počinje sutra u 9.30 časova u prostorijama Ustanove kulture „Palilula” (Mitropolita Petra 8).

Na konkurs se prijavilo 12 budućih preduzetnika sa svojim idejama, koji će proći stručnu obuku u pravljenju bizniz plana. Na kraju obuke, 10. decembra, tročlana komisija proglasiće najbolji biznis plan. Preduzetniku sa najboljim biznis planom pripašće 3.333 evra, kao podsticaj u otpočinjanju biznisa.

Projektom „Palilulski poslovni anđeo”, koji zajednički realizuju slovenačka kompanija „Euroračunovodstvo”, sponzor projekta, opština Palilula i Klub privrednika opštine Palilula, predviđeno je da se nastavi sa obukom za izbor još dva najbolja biznis plana za koje će biti dodeljeno po 3.333 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik