Otvoren rekonstuisani hotel Budva

Bez autora
Nov 23 2014

U prisustvu brojnih zvanica i građana svečano je otvoren hotel ”Budva”. U rekonstrukciju hotela kompanija Uniprom uložila je oko 20 miliona eura, a turistička ponuda Budve bogatija je za 77 dvokrevetnih soba visokog kvaliteta, kao i četiri apartmana. Hotel su svečano otvorili predsjednik Opštine Budva Lazar Rađenović i vlasnik kompanije Uniprom Veselin Pejović. Hotel na šetalištu uz Slovensku plažu ima otvoreni bazen, welness centar i restoran sa terasom koja gleda na more, a opremljen je tako da će moći da prima goste čitave godine. U hotelu će biti zaposleno oko 70 radnika.

Otvoren rekonstuisani hotel BudvaU prisustvu brojnih zvanica i građana svečano je otvoren hotel ”Budva”. U rekonstrukciju hotela kompanija Uniprom uložila je oko 20 miliona eura, a turistička ponuda Budve bogatija je za 77 dvokrevetnih soba visokog kvaliteta, kao i četiri apartmana. Hotel su svečano otvorili predsjednik Opštine Budva Lazar Rađenović i vlasnik kompanije Uniprom Veselin Pejović.

Hotel na šetalištu uz Slovensku plažu ima otvoreni bazen, welness centar i restoran sa terasom koja gleda na more, a opremljen je tako da će moći da prima goste čitave godine. U hotelu će biti zaposleno oko 70 radnika.

- Trudili smo se zbog imena, lokacije, tradicije i značaja koji ovaj hotel ima da damo doprinos da se Budva sa razlogom smatra ljepoticom Jadrana, a ne samo naše obale. Projektni zadatak smo izradili sa imperativom da se naglase Mediteran, naša obala i osjećaj mjere i kvaliteta što Budva zaslužuje i očekuje od svih koji u njoj stvaramo. Koristili smo prednosti i blagodeti koje daje sama priroda kao i kultura življenja i građenja po kojima je bila decenijama poznata – rekao je na svečanom otvaranju vlasnik kompanije Uniprom Veselin Pejović.

Predsjednik opštine Budva Lazar Radjenović izrazio je zadovoljstvo što je renomirana kompanija Uniprom, koja se sa hotelom ’’Tara’’ u Bečićima uspješno legimisala kao jedan od važnijih činilaca turističke ponude, stekla pravo da bude partner ne samo u razvoju hotelskih kapaciteta nego i u osmišljavanju gradskog ambijenta.

- Posebno je važno istaći da je kompanija ispoštovala sve ono što je trebalo s obzirom na, ipak. poseban značaj ovog hotela. Prvi značaj mu daje samo ime i zahvalan sam im jer su ga zadržali i zahvalan sam im jer su ovaj objekat uobličili na način kako smatramo da opravdava to ime, poštujući čak i više nego što su morali i vjerujem, i više od drugih, nešto što je poštovanje tradicionalne Budve – kazao je Rađenović, zahvaljujući Unipromu na novim radnim mestima i izražavajući nadu da će hotel ’’Budva’’ u budućnosti biti jedna od  predvodnica razvoja turističke Budve.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik