Općini Cestica 1,7 milijuna kuna iz IPARD-a

Bez autora
Nov 23 2014

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je Općini Cestica u Varaždinskoj županiji 1,7 milijuna kuna za rekonstrukciju javnih lokalnih nerazvrstanih cesta, izvijestili su u petak iz Agencije. Riječ je o isplati iz IPARD programa za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 "Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture“ čiji su korisnici jedinice lokalne samouprave, odnosno općine i gradovi do 10.000 stanovnika. Korisnici te IPARD mjere mogu ostvariti do 100 posto povrata uloženih sredstava, što je motiviralo mnoge jedinice lokalne samouprave u Hrvatskoj da se prijave na natječaje za ovu mjeru s ciljem poboljšanja i razvoja ruralne infrastrukture, navode iz Agencije.

Općini Cestica 1,7 milijuna kuna iz IPARD-aAgencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je Općini Cestica u Varaždinskoj županiji 1,7 milijuna kuna za rekonstrukciju javnih lokalnih nerazvrstanih cesta, izvijestili su u petak iz Agencije.

Riječ je o isplati iz IPARD programa za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 "Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture“ čiji su korisnici jedinice lokalne samouprave, odnosno općine i gradovi do 10.000 stanovnika.

Korisnici te IPARD mjere mogu ostvariti do 100 posto povrata uloženih sredstava, što je motiviralo mnoge jedinice lokalne samouprave u Hrvatskoj da se prijave na natječaje za ovu mjeru s ciljem poboljšanja i razvoja ruralne infrastrukture, navode iz Agencije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik