Otvoren javni natječaj za četvrtu po redu dodjelu godišnjih nagrada za razvoj hrvatskog zelenog gospodarstva - Croatian Green Award 2014.

Bez autora
Nov 23 2014

Savez za energetiku Hrvatske otvorio je četvrti po redu javni natječaj za dodjelu prestižnih godišnjih nagrada istaknutim hrvatskim poduzetnicima i novinarima za razvoj zelenog gospodarstva. Cilj dodjele nagrade je sustavno poticanje poslovne zajednice na razvoj štednog, zelenog i konkurentnog gospodarstva, a sustavom nagrađivanja izdvajaju su vodeći nacionalni programi i projekti hrvatskih poduzetnika i novinara. Javni natječaj otvoren je do 31. ožujka 2015. godine, a svečanost dodjele nagrada održati će se u mjesecu travnju. Institucije, pravne i fizičke osobe te novinari u mogućnosti su se prijaviti u 10 kategorija: najbolji ukupni program hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji start-up hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolja usluga hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji proizvod hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolja tehnologija hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolja marketinška kampanja hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji web program hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji menadžer hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji novinar hrvatskog zelenog gospodarstva te najbolji team hrvatskog zelenog gospodarstva.

Otvoren javni natječaj za četvrtu po redu dodjelu godišnjih nagrada za razvoj hrvatskog zelenog gospodarstva - Croatian Green Award 2014.Otvoren javni natječaj za četvrtu po redu dodjelu godišnjih nagrada za razvoj hrvatskog zelenog gospodarstva - Croatian Green Award 2014.Savez za energetiku Hrvatske otvorio je četvrti po redu javni natječaj za dodjelu prestižnih godišnjih nagrada istaknutim hrvatskim poduzetnicima i novinarima za razvoj zelenog gospodarstva.

Cilj dodjele nagrade je sustavno poticanje poslovne zajednice na razvoj štednog, zelenog i konkurentnog gospodarstva, a sustavom nagrađivanja izdvajaju su vodeći nacionalni programi i projekti hrvatskih poduzetnika i novinara.

Javni natječaj otvoren je do 31. ožujka 2015. godine, a svečanost dodjele nagrada održati će se u mjesecu travnju. Institucije, pravne i fizičke osobe te novinari u mogućnosti su se prijaviti u 10 kategorija: najbolji ukupni program hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji start-up hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolja usluga hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji proizvod hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolja tehnologija hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolja marketinška kampanja hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji web program hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji menadžer hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji novinar hrvatskog zelenog gospodarstva te najbolji team hrvatskog zelenog gospodarstva.

Dobitnici nagrada osvajaju i pravo na petogodišnje korištenje i isticanje GREEN MARK-a, vodeće hrvatske oznake za izvrsnost u zelenom gospodarstvu, a koju u Republici Hrvatskoj koristi 80 institucija i pravnih subjekata.

Generalna tema ovogodišnjeg natječaja je "Inovativna rješenja popularizacije zelenog gospodarstva", slijedom čega će se izbor glavnog dobitnika, od svih pristiglih prijava, fokusirati na navedenu temu.

Tekst javnog natječaja i obrazac za prijavu u mogućnosti ste preuzeti na dnu ove obavijesti, u vezanim dokumentima.

Savez za energetiku, obnovljive izvore energije, poticanje energetske efikasnosti i zaštitu okoliša Hrvatske (Savez za energetiku Hrvatske) je nezavisna nacionalna organizacija za poslovno povezivanje, poticanje proizvodnje, izvoza i trgovine, izradu specijaliziranih izvješća, stručno izvještavanje o zakonodavnim i tržišnim kretanjima te izvorima financiranja, medijsko-marketinške djelatnosti te djelatnosti organizacije vlastitih i organizacije sudjelovanja na interesnim stručnim skupovima i sajmovima, tržišnu diversifikaciju te nagrađivanje u sektoru energetike i zaštite okoliša s naglaskom na zeleno gospodarstvo i s fokusom na tržišta u nastajanju. Savez surađuje s više od 250 institucija i tvrtki u zemlji i svijetu u kojima je zaposleno više od 10.000 inženjera, ekonomista, pravnika te drugih profesionalnih stručnjaka, dok u aktivnom članstvu broji više od 150 institucija, tvrtki, obrta i udruga.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik