CEDEF objavio vodič - preporuke za upravljanje komunalnim i industrijskim otpadom

Bez autora
Nov 23 2014

Centralno evropski forum za razvoj CEDEF, u partnerstvu sa Sekretarijatom za zašitu životne sredine Grada Beograda, objavio je novu publikaciju - CEDEF Vodič: Preporuke za upravljanje komunalnim i industrijskim otpadom u Beogradu i Republici Srbiji.Vodič je nastao kao rezultat sedam javnih debata na temu upravljanja komunalnim i industrijskim otpadom u Republici Srbiji koje su realizovane od 17. decembra 2013. do 3. jula 2014. godine, a koje je CEDEF sproveo u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i pod insitucionalnim pokroviteljstvom Sekretarijata za zašitu životne sredine Grada Beograda, Ministarstva rudarstva i energetike RS, Ministarstva poljoprivrede i zašite životne sredine RS i Agencije za zašitu životne sredine RS.

CEDEF objavio vodič - preporuke za upravljanje komunalnim i industrijskim otpadomCentralno evropski forum za razvoj CEDEF, u partnerstvu sa Sekretarijatom za zašitu životne sredine Grada Beograda, objavio je novu publikaciju - CEDEF Vodič: Preporuke za upravljanje komunalnim i industrijskim otpadom u Beogradu i Republici Srbiji.

Vodič je nastao kao rezultat sedam javnih debata na temu upravljanja komunalnim i industrijskim otpadom u Republici Srbiji koje su realizovane od 17. decembra 2013. do 3. jula 2014. godine, a koje je CEDEF sproveo u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i pod insitucionalnim pokroviteljstvom Sekretarijata za zašitu životne sredine Grada Beograda, Ministarstva rudarstva i energetike RS, Ministarstva poljoprivrede i zašite životne sredine RS i Agencije za zašitu životne sredine RS.

U vodiču se nalaze predlozi najboljih rešenja za unapređenje sistema upravljanja komunalnim i industrijskim otpadom u državi, čime bi se obezbedilo postizanje viših ekoloških standarda, kvalitetnije životne sredine, ali i tržišno, konkurentno i ekonomski isplativo poslovanje u Srbiji i regionu.

CEDEF će uskoro objavii i Publikaciju o Biomasi koja je realizovana u saradnji sa Ambasadom Francuske u Srbiji i Francuskim Insitutom u Srbiji.

CEDEF Vodič možete preuzeti ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik