Waterforum 2014

Bez autora
Dec 16 2014

Ambasada Kraljevine Holandije u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine organizuje Waterforum 2014, koji će se održati 16. decembra u hotelu Metropol u Beogradu.Cilj ovog biznis događaja je da spoji holandska iskustva i domaće potrebe u sektoru tretmana otpadnih voda, vodosnabdevanja i odbrane od poplava.

Waterforum 2014Ambasada Kraljevine Holandije u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine organizuje Waterforum 2014, koji će se održati 16. decembra u hotelu Metropol u Beogradu.

Cilj ovog biznis događaja je da spoji holandska iskustva i domaće potrebe u sektoru tretmana otpadnih voda, vodosnabdevanja i odbrane od poplava.

Prvi deo programa se sastoji od tri panela na kojima će biti predstavljene potrebe Srbije u sve tri navedene oblasti. Ovaj deo se nastavlja panelom za vreme kog će holandski eksperti govoriti o upravljanju vodama i odbrani od poplava u Holandiji, dok će treći panel ugostiti vodeće finansijske institucije koje se bave finansiranjem projekata vezanih za sve tri oblasti.

Drugi deo programa je poslovnog karaktera i sastojaće se od dva paralelna, tematski podeljena panela na kojima će 14 holandskih kompanija imati priliku da u posebnim sesijama predstave svoje proizvode i tehnologije srpskim partnerima.

Zvanični jezik Foruma je engleski uz obezbeđen simultani prevod.

Više informacija o događaju možete pronaći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik