Produljen rok neobvezujućih ponuda za monetizaciju autocesta

Bez autora
Nov 25 2014

I dok je Odbor za Ustav od Vlade tražio provjeru potpisa prikupljenih za raspisivanje referenduma protiv monetizacije autocesta, zbog većeg broja upita natjecatelja koji sudjeluju u postupku dodjele koncesije autocesta rok za dostavu inicijalnih ponuda produžen je do 12. prosinca 2014. Produljenje roka zaprimanja neobvezujućih ponuda neće utjecati na planirane rokove završetka procesa, priopćeno je iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture. S obzirom na to da se na postupak dodjele koncesije primjenjuju odredbe Zakona o javnoj nabavi, Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture ne smije iznositi podatke o sudionicima u postupku odnosno natjecateljima, sve do zaprimanja i javnog otvaranja konačnih ponuda, a sukladno članku 36. stavak 4. istog Zakona, dodaje se.

Produljen rok neobvezujućih ponuda za monetizaciju autocestaI dok je Odbor za Ustav od Vlade tražio provjeru potpisa prikupljenih za raspisivanje referenduma protiv monetizacije autocesta, zbog većeg broja upita natjecatelja koji sudjeluju u postupku dodjele koncesije autocesta rok za dostavu inicijalnih ponuda produžen je do 12. prosinca 2014.

Produljenje roka zaprimanja neobvezujućih ponuda neće utjecati na planirane rokove završetka procesa, priopćeno je iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Leki predano više od 530.000 potpisa protiv monetizacije autocesta

S obzirom na to da se na postupak dodjele koncesije primjenjuju odredbe Zakona o javnoj nabavi, Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture ne smije iznositi podatke o sudionicima u postupku odnosno natjecateljima, sve do zaprimanja i javnog otvaranja konačnih ponuda, a sukladno članku 36. stavak 4. istog Zakona, dodaje se.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik