Povećanje obima britanskih direktnih investicija u Srbiji

Bez autora
Nov 26 2014

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički i predsednik Britansko-srpske privredne komore Pol Džadž razgovarali su danas o reformi javne uprave u cilju privlačenja investicija. Udovički je iskazala zahvalnost na velikom interesovanju i nesebičnom zalaganju predsednika Britansko-srpske privredne komore na povećanju obima britanskih direktnih investicija u Srbiji. Ona je naglasila da je Vlada Srbije odlučna da unapredi sve oblasti u funkcionisanju države kako bi Srbija bila još privlačnija za investiranje, što bi omogućilo nova radna mesta za naše građane. Džadž je poželeo uspeh Srbiji, koja, kako je ocenio, ima puno potencijala, i potvrdio da naša zemlja u dostizanju svojih ciljeva može da računa na pomoć Britansko-srpske privredne komore.

Povećanje obima britanskih direktnih investicija u SrbijiPotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički i predsednik Britansko-srpske privredne komore Pol Džadž razgovarali su danas o reformi javne uprave u cilju privlačenja investicija.

Udovički je iskazala zahvalnost na velikom interesovanju i nesebičnom zalaganju predsednika Britansko-srpske privredne komore na povećanju obima britanskih direktnih investicija u Srbiji.

Ona je naglasila da je Vlada Srbije odlučna da unapredi sve oblasti u funkcionisanju države kako bi Srbija bila još privlačnija za investiranje, što bi omogućilo nova radna mesta za naše građane.

Džadž je poželeo uspeh Srbiji, koja, kako je ocenio, ima puno potencijala, i potvrdio da naša zemlja u dostizanju svojih ciljeva može da računa na pomoć Britansko-srpske privredne komore.

On je dodao da su britanske kompanije zainteresovane za saradnju i investiranje u Srbiji, i pozdravio sve mere ovog ministarstva u cilju profesionalizacije javne administracije, kako bi država zaista postala servis privredi.

Uz veliki potencijal, vredne i obrazovane ljude i prirodna bogatstva, potrebno je uprostiti i ubrzati procedure neophodne za otvaranje stranih kompanija u Srbiji, zaključio je Džadž.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik