Hotel Opal Home svečano otvoren u centru Sarajeva

Bez autora
Nov 27 2014

Hotel "Opal Home" danas je svečano otvoren u centru Sarajeva, u Despićevoj ulici broj 4. Hotel je kategoriran sa četiri zvjezdice, raspolaže s 12 komfornih i kvalitetno opremljenih soba, te 22 kreveta. Haris Ćoralić, direktor i vlasnik Opal grupacije iz Bihaća u čijem sastavu je i novotovoreni hotel, zahvalio je svima koji su učestvovali u realizaciji tog projekta i izrazio nadu da će se budući gosti ugodno osjećati u hotelu "Opal Home". Otvaranju je prisustvovao i načelnik sarajevske općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić koji je vlasniku zahvalio što je uljepšao općinu novim hotelom i poželio mu sreću. Istaknuto je da je hotel namijenjen za smještaj poslovnih turista, ali i porodica kojima je potreban odmor od stresne svakodnevnice, za one koji žele duže boraviti u Sarajevu, te za one kojima je potrebna veća privatnost od one koju nude veći hoteli.

Hotel Opal Home svečano otvoren u centru SarajevaHotel "Opal Home" danas je svečano otvoren u centru Sarajeva, u Despićevoj ulici broj 4. Hotel je kategoriran sa četiri zvjezdice, raspolaže s 12 komfornih i kvalitetno opremljenih soba, te 22 kreveta.

Haris Ćoralić, direktor i vlasnik Opal grupacije iz Bihaća u čijem sastavu je i novotovoreni hotel, zahvalio je svima koji su učestvovali u realizaciji tog projekta i izrazio nadu da će se budući gosti ugodno osjećati u hotelu "Opal Home".

Otvaranju je prisustvovao i načelnik sarajevske općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić koji je vlasniku zahvalio što je uljepšao općinu novim hotelom i poželio mu sreću.

Istaknuto je da je hotel namijenjen za smještaj poslovnih turista, ali i porodica kojima je potreban odmor od stresne svakodnevnice, za one koji žele duže boraviti u Sarajevu, te za one kojima je potrebna veća privatnost od one koju nude veći hoteli.

U sklopu hotela nalazi se i restoran "Preferito" koji gostima nudi raznovrsnu mediteransku kuhinju.

U hotelu "Opal Home" zaposleno je 12 radnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik