Srbija u Milanu – destinacija koju ne smete propustiti

Bez autora
Nov 27 2014

Turistička organizacija Srbije (TOS) učestvovala je u događaju u organizaciji „Lonely Planet“-a u Milanu, nakon što je Srbija dobila prestižnu nagradu, kao jedna od najboljih/najpoželjnijih destinacija u 2015. godini po oceni ove prestižne kuće. TOS je odlučio da Srbiju zajedno sa još nekoliko zemalja koje su u u grupi nagrađenih, predstavi kao destinaciju novinarima, turoperaterima i važnim gostima. Očekivano značajan broj poznatih stigao je na odličnu žurku povodom predstavljanja novog vodiča „Lonely Planet“- „Best in Travel 2015“, održanoj u Milanu u utorak: mediji, predstavnici turističke privrede, diplomatski kor, institucionalne zvanice, umetnici. „Lonely Planet“-Italija i „Radio Kapital“ zajedno sa Turističkom organizacijom Srbije, italijanskim gradom Milano, Norveškom Kraljevinom i Singapurom, sa ciljem promocije ne samo novog vodiča nego i Top 10 destinacija, pozvali su sve ljubitelje putovanja kako bi uz muziku Dejana Petrovića i njegovog „Big Benda“ i norveškog „Artik piva“ proslavili prestižno priznanje u turizmu.

Srbija u Milanu – destinacija koju ne smete propustitiTuristička organizacija Srbije (TOS) učestvovala je u događaju u organizaciji „Lonely Planet“-a u Milanu, nakon što je Srbija dobila prestižnu nagradu, kao jedna od najboljih/najpoželjnijih destinacija u 2015. godini po oceni ove prestižne kuće. TOS je odlučio da Srbiju zajedno sa još nekoliko zemalja koje su u u grupi nagrađenih, predstavi kao destinaciju novinarima, turoperaterima i važnim gostima.

Očekivano značajan broj poznatih stigao je na odličnu žurku povodom predstavljanja novog vodiča „Lonely Planet“- „Best in Travel 2015“, održanoj u Milanu u utorak: mediji, predstavnici turističke privrede, diplomatski kor, institucionalne zvanice, umetnici.

„Lonely Planet“-Italija i „Radio Kapital“ zajedno sa Turističkom organizacijom Srbije, italijanskim gradom Milano, Norveškom Kraljevinom i Singapurom, sa ciljem promocije ne samo novog vodiča nego i Top 10 destinacija, pozvali su sve ljubitelje putovanja kako bi uz muziku Dejana Petrovića i njegovog „Big Benda“ i norveškog „Artik piva“ proslavili prestižno priznanje u turizmu. Angelo Pittro, direktor „Lonely Planet“-Italija izjavio je:”Atmosfera je bila stvarno sjajna, zadovoljstvo nam je da pripremamo ovakve događaje, na kojima se može jednostavno komunicirati, u krugu prijatelja i poslovnih partnera, novinara i onih koje vole da putuju sa našim vodičima. Odlično smo se zabavili, naročito zahvaljujući atmosferi koju prave naši prijatelji iz Srbije!

U toku večeri bilo je mnogo iznenađenja, od kojih je svakako zapažena nagradna igra u kojoj su Turistička organizacija Srbije i „Air Serbia“ srećnim dobitnicima poklonili vikend za dvoje u Srbiji.

“Vrlo smo ponosni što smo uvršteni u novi „Lonely Planet“ vodič, jer to pokazuje sve veće interesovanje inostranih turista za Srbiju kao turističku destinaciju. Ovo je pokazatelj takođe da se na inostranim tržištima prepoznaju ulaganja, trud i energija, koju smo investirali u obogaćivanje načina promocije raznovrsne turističke ponude Srbije. ”Ovakvi momenti promocije u sinergiji sa jakim partnerima kao što su Lonely Planet“i „Radio Kapital“ su dokaz mogućnosti i potencijala marketinga u realnom poslovanju, povezivanje profesionalaca na svetskom nivou i stvaranje uslova za unapređenje naše turističke ponude”, izjavila je Gordana Plamenac, direktor TOS-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik