Konferencija "Women in IT" u Novom Sadu

Bez autora
Nov 29 2014

Biznisnova - centar za proaktivno poslovanje, školski centar Smart School, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu i Kulturni centar Novog Sada sa zadovoljstvom organizuju dvodnevnu konferenciju "Women in IT".U Kulturnom centru u Novom Sadu, 29. novembra, na programu će biti predavanja koja će učesnicama i učesnicima dati odgovore na pitanja - koja je uloga žene u IT biznisu, šta je interkulturalna komunikacija i liderstvo, kako napraviti životni balans između porodice i karijere...

Konferencija "Women in IT" u Novom SaduBiznisnova - centar za proaktivno poslovanje, školski centar Smart School, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu i Kulturni centar Novog Sada sa zadovoljstvom organizuju dvodnevnu konferenciju "Women in IT".

U Kulturnom centru u Novom Sadu, 29. novembra, na programu će biti predavanja koja će učesnicama i učesnicima dati odgovore na pitanja - koja je uloga žene u IT biznisu, šta je interkulturalna komunikacija i liderstvo, kako napraviti životni balans između porodice i karijere...

Drugog dana, 4. decembra, u novosadskom školskom centru "Smart School" na Trgu mladenaca 5, biće održane radionice o poslovnoj korespondenciji i kreiranju sajta.

Učešće je besplatno uz obaveznu prijavu na e-mail adresu: biznisnova.org@gmail.com. Broj mesta na radionicama je ograničen.

Više informacija možete dobiti putem navedene e-mail adrese.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik