Prodaje se većinski udjel u Intereuropi

Bez autora
Dec 07 2014

Banke koje u vlasništvu imaju 72,13 posto udjela u Intereuropi objavile su u petak da su pokrenule prodaju udjela u koparskoj logističkoj kompaniji. Zainteresirani ulagači dodatne informacije mogu dobiti kod financijskih savjetnika u postupku prodaje - Raiffeisen Centrobanke i Lazarda. Objavljena obavijest nije ponuda za kupnju dionica niti nagovaranje na predaju ponude za upis odnosno kupnju dionica, niti poticaj na ikakvu investicijsku akciju, proizlazi iz javne objave u financijskom dnevnom listu Finance. SID banka, koja u vlasništvu ima 18 posto dionica Intereurope, NLB (17,4 posto), Gorenjska banka (11,2 posto), Raiffeisen banka (10,4 posto), SKB (8,2 posto) i Banka Koper (2,7 posto) su prodaju ukupno 67,8 posto dionica Intereurope najavili krajem siječnja, kada u potpisale i sporazum o prodaji dionica.

Prodaje se većinski udjel u IntereuropiBanke koje u vlasništvu imaju 72,13 posto udjela u Intereuropi objavile su u petak da su pokrenule prodaju udjela u koparskoj logističkoj kompaniji.

Zainteresirani ulagači dodatne informacije mogu dobiti kod financijskih savjetnika u postupku prodaje - Raiffeisen Centrobanke i Lazarda.

Objavljena obavijest nije ponuda za kupnju dionica niti nagovaranje na predaju ponude za upis odnosno kupnju dionica, niti poticaj na ikakvu investicijsku akciju, proizlazi iz javne objave u financijskom dnevnom listu Finance.

SID banka, koja u vlasništvu ima 18 posto dionica Intereurope, NLB (17,4 posto), Gorenjska banka (11,2 posto), Raiffeisen banka (10,4 posto), SKB (8,2 posto) i Banka Koper (2,7 posto) su prodaju ukupno 67,8 posto  dionica Intereurope najavili krajem siječnja, kada u potpisale i sporazum o prodaji dionica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik