Kotor Varoš: Usvojen rebalans budžeta od 6,9 miliona KM

Bez autora
Dec 08 2014

Odbornici Skupštine opštine Kotor Varoš jednoglasno su danas usvojili rebalns budžeta za ovu godinu od 6.943.770 KM, što je za četiri odsto više u odnosu na planirani. Razlog većeg rebalansa u odnosu na plan su povećani prihodi od PDV-a u drugoj polovini godine, jer je 1. jula stupila na snagu odluka Vlade Republike Srpske o povećanju koeficijenta za raspodjelu prihoda od PDV-a. Odbornici su jednoglasno usvojili i nacrt budžeta za 2015. godinu od 7.590.000 KM. Na današnjoj posebnoj sjednici dosadašnji član Komisije za propise, statutarna pitanja i poslovnik Enisa Božičković razriješena je dužnosti, a na njeno mjesto je imenovan aktuelni predsjednik Skupštine opštine Ibrahim Palić.

Kotor Varoš: Usvojen rebalans budžeta od 6,9 miliona KMOdbornici Skupštine opštine Kotor Varoš jednoglasno su danas usvojili rebalns budžeta za ovu godinu od 6.943.770 KM, što je za četiri odsto više u odnosu na planirani.

Razlog većeg rebalansa u odnosu na plan su povećani prihodi od PDV-a u drugoj polovini godine, jer je 1. jula stupila na snagu odluka Vlade Republike Srpske o povećanju koeficijenta za raspodjelu prihoda od PDV-a.

Odbornici su jednoglasno usvojili i nacrt budžeta za 2015. godinu od 7.590.000 KM.

Na današnjoj posebnoj sjednici dosadašnji član Komisije za propise, statutarna pitanja i poslovnik Enisa Božičković razriješena je dužnosti, a na njeno mjesto je imenovan aktuelni predsjednik Skupštine opštine Ibrahim Palić.

Dva bivša odbornika DNS-a, koji su djelovali kao nezavisni odbornici, pristupili su klubu odbornika SDS-a, koji je sada sa osam članova najbrojniji u lokalnom parlamentu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik