Beograd: „Palilulski poslovni anđeo“ dodelio prvih 3.333 evra

Bez autora
Dec 10 2014

Početni kapital od 3.333 eura u svoj biznis uložiće Miloš Rađenović otvaranjem „Pinjata šopa“, koji će se baviti proizvodnjom papirnih unikatnih igračaka napravljenih u obliku i sa sadržajem po želji kupca, odlučila je i objavila komisija „Palilulskog poslovnog anđela“, 10. decembra na predstavljanju biznis planova koji su ušli u uži izbor.Ranđelovićev biznis plan ocenjen je kao najcelovitiji u smislu postavljenih kriterijuma konkursa i buduće realizacije posla.

Beograd: „Palilulski poslovni anđeo“ dodelio prvih 3.333 evraPočetni kapital od 3.333 eura u svoj biznis uložiće Miloš Rađenović otvaranjem „Pinjata šopa“, koji će se baviti proizvodnjom papirnih unikatnih igračaka napravljenih u obliku i sa sadržajem po želji kupca, odlučila je i objavila komisija „Palilulskog poslovnog anđela“, 10. decembra na predstavljanju biznis planova koji su ušli u uži izbor.

Ranđelovićev biznis plan ocenjen je kao najcelovitiji u smislu postavljenih kriterijuma konkursa i buduće realizacije posla.

„Pinjata šop“ je osmišljen kao radionica koja će se baviti unikatnom izradom predmeta po želji kupaca. Osnovni proizvod će biti pinjata, tj. igračka napravljena od papirne smese, dekorisana i ukrašena po potrebi kupca, a ispunjena bombonama i konfetama. Tokom rođendanske ceremonije ili slavlja pinjata se razbija i sadržaj iz nje ispadne. Pored pinjata pravićemo razne vrste dekoracija za rođendane i ostala slavlja“, kaže Miloš Rađenović koji u biznis ulazi sa devojkom.

Čulo se još nekoliko zanimljivih ideja za nove biznise, kao što je proizvodnja ploča od trske, ekološki zdrave sirovine, proizvodnja sirćeta od kupina, kojeg nema na našem tržištu, kao i par ideja za softverske programe - izrada platforme za brzu izradu veb sajtova i program za markentišku i psihološku analizu društvenih medija, radovi studenata Elektrotehničkog fakulteta i FON-a.

Predsednik Gradske opštine Palilula Stojan Nikolić istakao je originalnost predstavljenih biznis planova i ponudio autorima podršku opštine Palilula u implementaciji i realizaciji njihovih ideja.

Vlasnik kompanije „Euroračunovodstva“ Uroš Stožicki, sponzor projekta „Palilulski poslovni anđeo“, koji je pokrenut zajedno sa Gradskom opštinom Palilula i Klubom privrednika Palilula, uručio je Rađenoviću donaciju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik