Najbolji poslodavac na svetu je...

Bez autora
Dec 14 2014

Najbolja kompanija u svetu za radnike je američki Google, dok je konsultantska kuća Bain and company ove godine pala na drugo mesto. Američki portal Glassdoor objavio je godišnju listu najpoželjnijih američkih kompanija za rad u narednoj godini, čiji rezultati su zasnovani na komentarima zaposlenih u firmama koje imaju više od hiljadu radnika.Od zaposlenih je traženo da koristeći skalu od pet tačaka ocene koliko su zadovoljni zaradama, beneficijama, mogućnostima napredovanja, celokupnom korporativnom kulturom, ali i koliko posao utiče na njihovu životnu razvnotežu.

NNajbolji poslodavac na svetu je...ajbolja kompanija u svetu za radnike je američki Google, dok je konsultantska kuća Bain and company ove godine pala na drugo mesto.

Američki portal Glassdoor objavio je godišnju listu najpoželjnijih američkih kompanija za rad u narednoj godini, čiji rezultati su zasnovani na komentarima zaposlenih u firmama koje imaju više od hiljadu radnika, prenosi B92.

Od zaposlenih je traženo da koristeći skalu od pet tačaka ocene koliko su zadovoljni zaradama, beneficijama, mogućnostima napredovanja, celokupnom korporativnom kulturom, ali i koliko posao utiče na njihovu životnu razvnotežu.

Na osnovu njihovih odgovora, sačinjena je lista najboljih američkih kompanija, na kojoj je internet pretraživač Google zauzeo prvu poziciju, zahvaljujući visokoj brizi o radnicima i uslovima rada.

Na drugom mestu je američka kompanija Bain and company, koja se bavi savetovanjem i nudi zaposlenima vrhunske usluge. Ta kompanija je prošle godine bila prvoplasirana.

Na trćem mestu je Nestle Purina PetKer, koja proizvodi i prodaje hranu za životinje, u kojoj su, prema ocenama zaposlenih, radna mesta stabilna i okruženje prijateljsko.

Sledi multinacionalna kompanija F5 Network, specializovana za razvoj i isporuku mrežne tehnologije, savetnička kompanija Boston Consulting Group, energetska korporacija Shevron, kompanija specijalizovana za prodaju HEB, jedan od najvećih lanaca restorana brze hrane u Sjedinjenim Američkim Državama In-N-Out, MeKinzi&Company i Klinika Mayo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik