Tržni centar će zaposliti 250 Nikšićana

Bez autora
Dec 15 2014

U Tržnom centru Laković, izgrađenom na više od osam hiljada metara kvadratnih u Nikšiću, biće zaposleno 250 radnika, najavljeno je danas na svečanom otvaranju hipermarketa. Riječ je o najvećem tržnom centru u Nikšiću u kome će pored hipermarketa, raditi i restoran, kafeterija, apoteka, renomirani butici, sportska oprema, bejbi robna kuća i autoperionica. U Tržnom centru Laković, kako je najavljeno, biće i namještaj i dekorativa čuvenog evropskog proizvođača namještaja iz Danske, koji će Nikšiću i Crnoj Gori ponudi novi pristup opremanja životnog prostora na moderan i kvalitetan način, po evropskim standardima uz minimalne cijene. Predsjednik nikšićke Opštine, Veselin Grbović ozvaničio je početak rada somboličnim presijacanjem vrpce i kazao da otvaranje Tržnog centra Laković, istoimene kompanije iz Podgorice, ima višestruk značaj za grad.

Tržni centar će zaposliti 250 NikšićanaU Tržnom centru Laković, izgrađenom na više od osam hiljada metara kvadratnih u Nikšiću, biće zaposleno 250 radnika, najavljeno je danas na svečanom otvaranju hipermarketa.

Riječ je o najvećem tržnom centru u Nikšiću u kome će pored hipermarketa, raditi i restoran, kafeterija, apoteka, renomirani butici, sportska oprema, bejbi robna kuća i autoperionica.

U Tržnom centru Laković, kako je najavljeno, biće i namještaj i dekorativa čuvenog evropskog proizvođača namještaja iz Danske, koji će Nikšiću i Crnoj Gori ponudi novi pristup opremanja životnog prostora na moderan i kvalitetan način, po evropskim standardima uz minimalne cijene.

Predsjednik nikšićke Opštine, Veselin Grbović ozvaničio je početak rada somboličnim presijacanjem vrpce i kazao da otvaranje Tržnog centra Laković, istoimene kompanije iz Podgorice, ima višestruk značaj za grad.

„Ovo je još jedna potvrda da investitori vjeruju u politiku lokalne uprave i novac ulažu u našu opštinu, a tržište u Nikšiću dobija izuzetnu konkurenciju, čime se uvećava kvalitet usluga i konkurentnost cijena. U ovom objektu biće uposleno i oko 250 naših sugrađana“, rekao je Grbović.

On je ocijenio da je trgovinski lanac Laković odavno u Crnoj Gori i u okruženju prepoznat kao sinonim za kvalitet, dobru uslugu i prihvatljive cijene.

Prema njegovim riječima, kompanija Laković je na donedavno zapuštenom prostoru izgradila centar sa svom neophodnom infrastrukturom, parking prostorima, zelenim površinama.

„Lakovići su Nikšiću dali i vrijednu donaciju – skver ispred centra, koji je omogućio bezbjedniji saobraćaj na ovom dijelu Bulevara 13. jul. Taj gest predstavlja izuzetan primjer partnerskog odnosa preduzetnika i lokalne uprave“, kazao je Grbović.

Tržni centar Laković napravljen je za 86 dana od dobijanja građevinske dozvole, pripremni radovi počeli su 22. avgusta, a u izgradnji je učestvovalo više od 20 kompanija sa više od 300 radnika.

U diskontu Laković, koji se prostire na tri hiljade kvadrata, kako je saopšteno, obezbijeđen je širok asortiman prehrambene i neprehrambene robe i najniže cijene, jer se vodilo računa o svakom potrošaču, njihovim navikama i mogućnostima.

Tržni centar u Nikšiću je osmi objekat kompanije Laković.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik