Izgradnja pruge Beograd – Budimpešta do juna 2017.

Bez autora
Dec 16 2014

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom transporta NR Kine Jangom Cuantangom o izgradnji brze pruge Beograd – Budimpešta, kao i o načinima finansiranja ovog projekta.Na sastanku je istaknuta potreba da studija izvodljivosti bude završena do juna sledeće godine kako bi izgradnja bila okončana do juna 2017. godine. Projekat za izgradnju dvokolosečne pruge za brzi voz, koji bi išao 200 kilometara na čas, iniciran je tokom posete Vučića Kini u septembru ove godine.

Izgradnja pruge Beograd – Budimpešta do juna 2017. godinePredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom transporta NR Kine Jangom Cuantangom o izgradnji brze pruge Beograd – Budimpešta, kao i o načinima finansiranja ovog projekta.

Na sastanku je istaknuta potreba da studija izvodljivosti bude završena do juna sledeće godine kako bi izgradnja bila okončana do juna 2017. godine.

Projekat za izgradnju dvokolosečne pruge za brzi voz, koji bi išao 200 kilometara na čas, iniciran je tokom posete Vučića Kini u septembru ove godine.

Bilateralnim susretom sa ministrom transporta Kine započele su aktivnosti premijera Srbije u vezi sa Samitom predsednika vlada Kine i zemalja centralne i istočne Evrope.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik