Ulcinj: Potpisan ugovor za akva-park

Bez autora
Dec 16 2014

Ulcinj bi u junu naredne godine trebalo da dobije najveći akva park u ovom dijelu Balkana. Sporazum o tome potpisali su danas gradonačelnik Ulcinja Fatmir Đeka i Sahret Hajdarpašić, izvršni direktor firme “Ulcinj akva park & Entertainment”, čiji je osnivač i vlasnik renomirana turska kompanija “Polin”. Đeka je zahvalio svima koji su na bilo koji način učestvovali u realizaciji ovog posla, navodeći da je to dobra poruka i za ostale investitore. “Ulcinj nema vremena da čeka: trebaju nam ulaganja, nova radna mjesta, dobra investiciona klima”, kazao je on. Hajdarpašić je istakao da će ukupna investicija izgradnje “vodenog grada” u Štoju iznositi oko 7,5 miliona eura. “Iskustvo Turske pokazuje da ovakvi objekti znače produženje sezone i povećanje prihoda”, dodao je on. Polin je, inače, do sada opremio oko 2.500 hiljade akva parkova u svijetu. Lani je izgradio veliki vodeni grad u Francuskoj, a ovo je drugi put da se pojavljuje kao samostalni investitor.

Ulcinj: Potpisan ugovor za akva-parkUlcinj bi u junu naredne godine trebalo da dobije najveći akva park u ovom dijelu Balkana. Sporazum o tome potpisali su danas gradonačelnik Ulcinja Fatmir Đeka i Sahret Hajdarpašić, izvršni direktor firme “Ulcinj akva park & Entertainment”, čiji je osnivač i vlasnik renomirana turska kompanija “Polin”.

Đeka je zahvalio svima koji su na bilo koji način učestvovali u realizaciji ovog posla, navodeći da je to dobra poruka i za ostale investitore. “Ulcinj nema vremena da čeka: trebaju nam ulaganja, nova radna mjesta, dobra investiciona klima”, kazao je on.

Hajdarpašić je istakao da će ukupna investicija izgradnje “vodenog grada” u Štoju iznositi oko 7,5 miliona eura. “Iskustvo Turske pokazuje da ovakvi objekti znače produženje sezone i povećanje prihoda”, dodao je on.

Polin je, inače, do sada opremio oko 2.500 hiljade akva parkova u svijetu. Lani je izgradio veliki vodeni grad u Francuskoj, a ovo je drugi put da se pojavljuje kao samostalni investitor.

Potpisivanju sporazuma prisustvovali su i potpredsjednik Skupštine Crne Gore Suljo Mustafić, opštinski funkcioneri, direktori lokalnih javnih preduzeća, agencija i organizacija, predsjednici DPS i SDP u Ulcinju, Ljoro Nrekić i Selim Resulbegović, Demokratskog saveza i Građanskog pokreta “Perspektiva”, Mehmet Bardhi i Amir Holaj, izvršni direktor UBA Ibrahim Mila.

Oni su takođe odgledali prezentaciju budućeg objekta koji će se nalaziti na 25,5 hiljada metara kvadratnih u neposrednom zaleđu ulcinjske Velike plaže.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik