Srbija i Albanija potpisale Sporazum o priznavanju vozačkih dozvola

Bez autora
Dec 17 2014

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Nebojša Stefanović i ministar transporta i infrastrukture Albanije Edmond Hadžinasto potpisali su danas Sporazum o međusobnom priznavanju vozačkih dozvola dveju država.Sporazum, koji je potpisan u okviru Trećeg samita šefova vlada NR Kine i zemalja centralne i istočne Evrope, predviđa da ugovorne strane međusobno priznaju vozačke dozvole, koje su izdali nadležni organi druge ugovorne strane.

Srbija i Albanija potpisale Sporazum o priznavanju vozačkih dozvolaMinistar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Nebojša Stefanović i ministar transporta i infrastrukture Albanije Edmond Hadžinasto potpisali su danas Sporazum o međusobnom priznavanju vozačkih dozvola dveju država.

Sporazum, koji je potpisan u okviru Trećeg samita šefova vlada NR Kine i zemalja centralne i istočne Evrope, predviđa da ugovorne strane međusobno priznaju vozačke dozvole, koje su izdali nadležni organi druge ugovorne strane.

Potpisivanju sporazuma prisustvovali su premijeri Srbije i Albanije – Aleksandar Vučić i Edi Rama, koji su prethodno imali i bilateralni susret.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik