AIK Banka beleži porast u iznosu odobrenih kredita

Bez autora
Dec 21 2014

AIK Banka je ostvarila značajan uspeh u poteklom periodu, zabeleživši porast u iznosu odobrenih keš kredita u dinarima. Pažljivo pripremljena ponuda kredita AIK Banke prepoznata je od strane klijenata, te je tokom prvih 10 meseci tekuće godine AIK Banka zabeležila porast od 15% u iznosu odobrenih keš kredita u dinarima, u odnosu na isti period prethodne godine. Trenutno su najtraženiji keš krediti u dinarima sa mogućnošću preskakanja rate u otplati i uz uključeno osiguranje. Podizanjem kredita “Preskoči ratu”, klijenti mogu da u toku godine pauziraju sa plaćanjem mesečne rate brzo i jednostavno, bez promene visine mesečne obaveze po nastavku otplate i uz uključeno osiguranje za slučaj nezaposlenosti, invaliditeta ili onesposobljenosti za rad.

AIK Banka beleži porast u iznosu odobrenih kreditaAIK Banka je ostvarila značajan uspeh u poteklom periodu, zabeleživši porast u iznosu odobrenih keš kredita u dinarima.

Pažljivo pripremljena ponuda kredita AIK Banke prepoznata je od strane klijenata, te je tokom prvih 10 meseci tekuće godine AIK Banka zabeležila porast od 15% u iznosu odobrenih keš kredita u dinarima, u odnosu na isti period prethodne godine. Trenutno su najtraženiji keš krediti u dinarima sa mogućnošću preskakanja rate u otplati i uz uključeno osiguranje. Podizanjem kredita “Preskoči ratu”, klijenti mogu da u toku godine pauziraju sa plaćanjem mesečne rate brzo i jednostavno, bez promene visine mesečne obaveze po nastavku otplate i uz uključeno osiguranje za slučaj nezaposlenosti, invaliditeta ili onesposobljenosti za rad.

Ovi krediti se odobravaju bez učešća i depozita uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu u visini od 19% godišnje, EKS 21,73%, i sa periodom otplate od maksimalno 84 meseci, pa tako za kredit u visini od 300,000 dinara klijentima mesečnu obavezu od 6.481,41 dinara i mogućnost da preskoči plaćanje rate kada god mu je to potrebno.

Značajan porast u iznosu odobrenih keš kredita još jedna je potvrda raznovrsne i fleksibilne ponude AIK Banke koja je skrojena upravo po meri klijenata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik