Apple Watch od 30.000 dolara

Bez autora
Dec 22 2014

I pre nastanka besmisleno skupih i neopravdano "luksuznih" gedžeta bilo je jasno da je čovečanstvo krenulo stranputicom, u susret konačnoj propasti - Apple Watch optočen zlatom i dijamantima za 30.150 dolara.Iza ove modifikacije ne stoji sam Apple, koji će pametni sat (i svoju "jeftinijiu" zlatnu verziju) izbaciti na tržište sledeće godine, već kompanija "Mervis Diamond Importers", koja veruje da će "nadogradnjom" novog statusnog simbola dobro zaraditi na bogatašima.

Apple Watch od 30.000 dolaraI pre nastanka besmisleno skupih i neopravdano "luksuznih" gedžeta bilo je jasno da je čovečanstvo krenulo stranputicom, u susret konačnoj propasti - Apple Watch optočen zlatom i dijamantima za 30.150 dolara.

Iza ove modifikacije ne stoji sam Apple, koji će pametni sat (i svoju "jeftinijiu" zlatnu verziju) izbaciti na tržište sledeće godine, već kompanija "Mervis Diamond Importers", koja veruje da će "nadogradnjom" novog statusnog simbola dobro zaraditi na bogatašima.

"Mervis" planira da izbaci nekoliko modifikacija Apple Watcha - od onog urađenog u 18-karatnom roze zlatu, preko dizajna od platine ili belog zlata, do onog sa narukvicom koju čini osam redova dijamanata.

Dijamantski "iWatch" se neće pojaviti pre 1. juna, pa nećete biti prvi koji se domogao ovog pametnog sata, ali ako imate 30-ak hiljada dolara na bacanje, sigurno sebi možete da priuštite nešto drugo jedinstveno dok čekate.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik