Najbolji novi hotel Regent Porto Montenegro

Bez autora
Dec 23 2014

Deseta, jubilarna godišnja nagrada za doprinos kvalitetu, afirmaciji i promociji turističke ponude Crne Gore, “Wild Beauty Award 2014”, dodijeljena je večeras u hotelu Lipka u Kolašinu. Za najbolji novi hotel ove godine, proglašen je hotel “Regent” Porto Montenegro, a za najbolji medij (autorsko djelo/autor) koji je doprinio popularizaciji i kreiranju svijesti o značaju održivog turizma u Crnoj Gori, proglašena je emisija TVCG „Montenegro all in one“, autorke Svetlane Vujotić. Ovo prestižno nacionalno priznanje dodjeljuje se pod pokroviteljstvoma predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića, a dodjeli su prisustvovali ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović i brojne zvanice iz sektora turizma i kulturnog i javnog života.

Najbolji novi hotel Regent Porto MontenegroDeseta, jubilarna godišnja nagrada za doprinos kvalitetu, afirmaciji i promociji turističke ponude Crne Gore, “Wild Beauty Award 2014”, dodijeljena je večeras u hotelu Lipka u Kolašinu. Za najbolji novi hotel ove godine, proglašen je hotel “Regent” Porto Montenegro, a za najbolji medij (autorsko djelo/autor) koji je doprinio popularizaciji i kreiranju svijesti o značaju održivog turizma u Crnoj Gori, proglašena je emisija TVCG „Montenegro all in one“, autorke Svetlane Vujotić.

Ovo prestižno nacionalno priznanje dodjeljuje se pod pokroviteljstvoma predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića, a dodjeli su prisustvovali ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović i brojne zvanice iz sektora turizma i kulturnog i javnog života.

Večeras je dodijeljeno ukupno 17 priznanja i 12 pohvala pojedincima i organizacijama za izuzetan doprinos unaprjeđenju kvaliteta turističke ponude u 2014. godini.

Za najbolji hotel proglašen je boutique hotel "Regent“ Porto Montenegro, najbolji novi hotel u primorskom dijelu Crne Gore je hotel "Castellastva" u Petrovcu, a najbolji hotel u sjevernom i centralnom dijelu Crne Gore je hotel "Franca", Bijelo Polje.

Najbolje etno selo proglašen je Eko katun „Vranjak“ u Kolašinu, a u ovoj kategoriji pohvaljeni su Eko katun „Grebaje“, Plav, Gusinje i seosko domaćinstvo „Kuća Kljajića“, Berane.

Hotelsko turističko preduzeće sa najboljom novom ponudom i doprinosom u razvoju turizma je kompanija „Uniprom“, a najbolja turistička agencija za unaprjeđenje prodaje i razvoj tržišta je „Kompas Montenegro“ iz Budve.

Takođe, za poboljšanje aviodostupnosti i doprinos promociji Crne Gore pohvaljeni  su Montenegro Airlines i Turkish Airlines.

Turistička agencija sa najboljim rezultatima u valorizaciji  ponude kontinentalnog i  planinskog dijela Crne Gore je „Montenegro Adventures“ iz  Podgorice, a u ovoj kategoriji pohvaljeno je preduzeće „Gardašević“ iz Nikšića.

Turističko preduzeće, odnosno agencija sa najboljim rezultatima u oblasti MICE turizma je „Congress Travel“ iz Podgorice, a u ovoj kategoriji pohvaljen je i „Talas M“, Budva.

Kampanja „Za još ljepšu Utjehu“ je najbolji projekat/kampanja koji je doprinio promociji, unaprjeđenju imidža i podizanju kvaliteta turističke ponude Crne Gore, a pohvaljen je projekat „Ljudi sa prokletih planina“, Regionalne razvojne agencije Bjelasica, Komovi i Prokletije.

Najbolja turistička manifestacija u ovoj godini je „Lake Fest“, Nikšić, a pohvaljena je i manifestacija „Biramo najbolje u turizmu“, LTO Podgorica.

U kategoriji najbolja plaža pohvaljene su plaže „Sveti Toma“ u Bečićima i „Club Riviera“ u Njivicama.

Za najbolje turističko mjesto, lokalitet, naselje, proglašen je Stari Bar.

Najbolji turistički web site- nagrada autoru za vizuelni identitet otišla je portalu www.tivat.travel

 Najbolji medij (autorsko djelo/autor) koji je doprinio popularizaciji i kreiranju svijesti o značaju održivog turizma u Crnoj Gori je emisija TVCG „Montenegro all in one“, a u ovoj kategoriji pohvaljene su emisije „Čudesna Crna Gora“, TV Vijesti i „Mediterraneo“, TV Budva.

Nagradu za najatraktivniju turističku ponudu, odnosno specifičnu atrakciju, dobio je Danilo Baletić za izložbu „Transformersi osvajaju Podgoricu“.

Najbolji novi investicioni projekat iz oblasti turizma je „Portonovi“, Montenegro.

Za poseban doprinos i podršku manifestacijama tokom godine nagrađena je TO Budva, a za event godine „Sea Dance Festival“, Budva.

Nagradu za najbolji hotel uručio je predsjednik Crne Gore Filp Vujanović, dok su ostale nagrade i priznanja uručili pretstavnici vodećih turističkih organizacija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik