Grupacija Hifa: Pušten u pogon plinski terminal kapaciteta 500.000 litara

Bez autora
Dec 28 2014

Članica grupacije Hifa, firma Hifa-Petrol pustila je u subotu 27.12.2014. godine u pogon plinski terminal kapaciteta 500.000 litara, servis i praonu za teretni program te skladištenu halu za pelet i ulje u naselju Bukva u Tešnju. Otvorenju su prisustvovali načelnik Općine Tešanj i njegov pomoćnik, predsjednik i zamjenik predsjednika udruženja privrednika, vlasnici, direktori te nekoliko uposlenika grupacije. Otvorenjem ovih novih sadržaja zaposleno je 5 radnika, te je kreiran jedinstven kompleks u BiH lociran na jednom mjestu kada je u pitanju ova branša. Na ovoj lokaciji se nalaze: benzinska pumpa, samouslužne autopraone, vulkanizerska radnja za putnički i teretni program, kafić, naftni terminal kapaciteta 2.350.000 litara, plinski terminal kapaciteta 500.000 litara, servis i praona za teretna vozila, parking za teretna vozila, skladište za pelet i ulje, saopćeno je iz kompanije Hifa.

Grupacija Hifa: Pušten u pogon plinski terminal kapaciteta 500.000 litaraČlanica grupacije Hifa, firma Hifa-Petrol pustila je u subotu 27.12.2014. godine u pogon plinski terminal kapaciteta 500.000 litara, servis i praonu za teretni program te skladištenu halu za pelet i ulje u naselju Bukva u Tešnju, prenosi bh. novinska agencija Patria.

Otvorenju su prisustvovali načelnik Općine Tešanj i njegov pomoćnik, predsjednik i zamjenik predsjednika udruženja privrednika, vlasnici, direktori te nekoliko uposlenika grupacije.

- Otvorenjem ovih novih sadržaja zaposleno je 5 radnika, te je kreiran jedinstven kompleks u BiH lociran na jednom mjestu kada je u pitanju ova branša. Na ovoj lokaciji se nalaze: benzinska pumpa, samouslužne autopraone, vulkanizerska radnja za putnički i teretni program, kafić, naftni terminal kapaciteta 2.350.000 litara, plinski terminal kapaciteta 500.000 litara, servis i praona za teretna vozila, parking za teretna vozila, skladište za pelet i ulje - saopćeno je iz kompanije Hifa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik