Potpisani ugovori za realizaciju projekata iz oblasti obnovljivih izvora energije

Bez autora
Dec 29 2014

Pokrajinski sekretar za energetiku i mineralne sirovine mr Nenad Stanković potpisao je ugovore o dodeli bespovratnih podsticajnih sredstava za sufinansiranje projekata korišćenja biomase za proizvodnju toplotne energije u javnim ustanovama. Za ove projekte izdvojeno je ukupno 29.133,898,48 dinara, a prema konkursnoj komisiji sredstva je dobilo osam javnih ustanova, od ukupno jedanaest aplikanata. Takođe, potpisani su i ugovori za dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje projekata energetski održivih farmi mlečnih krava. Od ukupno 78 prijavljenih projekata, sredstva će primiti četrdeset i osam poljoprivrednih gazdinstava sa teritorije AP Vojvodine. Za realizaciju ovih projekata, iz budzeta Sekretarijata izdvojeno je 29.994.857,56 dinara.

Potpisani ugovori za realizaciju projekata iz oblasti obnovljivih izvora energijePokrajinski sekretar za energetiku i mineralne sirovine mr Nenad Stanković potpisao je ugovore o dodeli bespovratnih podsticajnih sredstava za sufinansiranje projekata korišćenja biomase za proizvodnju toplotne energije u javnim ustanovama.

Za ove projekte izdvojeno je ukupno 29.133,898,48 dinara, a prema konkursnoj komisiji sredstva je dobilo osam javnih ustanova, od ukupno jedanaest aplikanata.

Takođe, potpisani su i ugovori za dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje projekata energetski održivih farmi mlečnih krava. Od ukupno 78 prijavljenih projekata, sredstva će primiti četrdeset i osam poljoprivrednih gazdinstava sa teritorije AP Vojvodine. Za realizaciju ovih projekata, iz budzeta Sekretarijata izdvojeno je 29.994.857,56 dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik