MMF zadovoljan budžetom Srbije za 2015.

Bez autora
Dec 30 2014

Misija Međunarodnog monetarnog fonda u Srbiji pozdravila je usvajanje državnog budžeta za 2015. godinu koji je u skladu s dogovorom srpskih vlasti i misije MMF-a o ekonomskom programu.Vlasti takođe rade na sprovođenju ostalih mera, dogovorenih sa misijom MMF-a, koje će pomoći Srbiji da sprovede reformu svoje ekonomije, navodi se u saopštenju stalnog predstavnika MMF-a Daehaenga Kima.

MMF zadovoljan budžetom Srbije za 2015.Misija Međunarodnog monetarnog fonda u Srbiji pozdravila je usvajanje državnog budžeta za 2015. godinu koji je u skladu s dogovorom srpskih vlasti i misije MMF-a o ekonomskom programu.

"Vlasti takođe rade na sprovođenju ostalih mera, dogovorenih sa misijom MMF-a, koje će pomoći Srbiji da sprovede reformu svoje ekonomije", navodi se u saopštenju stalnog predstavnika MMF-a Daehaenga Kima.

Usvajanja budžeta za 2015. je u skladu s dogovorom srpskih vlasti i misije MMF-a, postignutim u novembru, o ekonomskom programu koji bi mogao biti podržan 36-mesečnim stend-baj aranžmanom (iz predostrožnosti).

Kim je naveo i da će rukovodstvo i izvršni odbor MMF-a odlučivati o aranžmanu na sednici koja je okvirno zakazana za drugu polovinu februara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik