3. Business Café Srbija

Bez autora
Jan 22 2015

Na splavu TAG, 22. januara s početkom u 18h, uz podršku kompanija Wiener Stadtische osiguranje, Great Wall Srbija, Atria group, Biomelem, održaćemo 3. Business Café u Srbiji. Ovaj put tema će biti izbor između posla u korporaciji i ulaska u svet preduzetništva.Raditi od 9-17h, “ostaviti posao u kancelariji“ i mirno provoditi vikende sa porodicom ili živeti svoj preduzetnički san i otkrivati vlastite granice i potencijale? Da li je sve tako i šta su prednosti a šta mane, jedne i druge opcije? Šta preduzeti kada shvatite da posao u kompaniji nije za Vas i želite da postanete “sam svoj gazda” i kako voditi svoj biznis, onda, kada ste već postali samostalni?

3. Business Café SrbijaNa splavu TAG, 22. januara s početkom u 18h, uz  podršku kompanija Wiener Stadtische osiguranje, Great Wall Srbija, Atria group, Biomelem, održaćemo 3. Business Café u Srbiji.

Ovaj put tema će biti izbor između posla u korporaciji i ulaska u svet preduzetništva.

Raditi od 9-17h, “ostaviti posao u kancelariji“ i mirno provoditi vikende sa porodicom ili živeti svoj preduzetnički san i otkrivati vlastite granice i potencijale? Da li je sve tako i šta su prednosti a šta mane, jedne i druge opcije? Šta preduzeti kada shvatite da posao u kompaniji nije za Vas i želite da postanete “sam svoj gazda” i kako voditi svoj biznis, onda, kada ste već postali samostalni?

O ovoj inspirativnoj temi razgovaraćemo sa novim sagovornicima Business Cafe-a, uspešnim i ostvarenim poslovnim ljudima:

Mirjanom Gomilanović, Executive Business Coach i direktorkom Agencije za razvoj ličnog i potencijala poslovanja One2grow, Beograd. Svoju karijeru gradila je u domaćim i internacionalnim korporacijama, nakon čega se upušta u preduzetničke vode. Akreditovani je biznis kouč od strane Svetske Federacije Koučeva, Sertifikovani konsultant više svetski priznatih konsultantskih kuća za razvoj pojedinaca i korporacija i magistar elektrotehnike. Uloge koje posebno ističe su supruga i majka troje dece.

Robertom Čobanom, osinvačem i predsednikom Color Press Group-a iz Novog Sada. Karijeru je započeo kao dopisnik za nekoliko renomiranih novina i magazina širom bivše SFRJ, a nakon toga pokreće vlastitu izdavačku kuću u okviru koje vremenom plasira nekoliko desetina licencnih i autorskih izdanja (Svet, Lepota i zdravlje..). Njegova kompanija sada posluje i van granica Srbije a magazini koje izdaje visoko se kotiraju kod nas i u okruženju.

Nenadom Cvijetićaninom, osnivačem, advokatom i partnerom u advokatskoj kancelariji Cvijeticanin & Partners iz Beograda. Nenadova specijalnost je korporativno pravo, imovinsko pravo i privatizacija. Stalni je saradnik u nastavi na Pravnom fakultetu Union. Završio je Pravni fakultet u Beogradu, specijalizirao pravo Evropske Unije na Pravnom fakultetu u Beogradu u saradnji s pravnim fakultetom u Nansiju u Francuskoj. Član je advokatske komore Beograda i Italo-srpske privredne komore. Čest je sagovornik za pravne teme u aktuelnim domaćim tv emisijama.

Specifičnost 3. Business Cafe-a je i istovremeno odvijanje događaja u Beogradu, Zagrebu i Skoplju, stoga ćemo biti u prilici da se povežemo putem interneta i za kratko osetimo i razmenimo energiju u regionu. Uporedo s razvojem Business Cafe-a u Srbiji, rastemo i razvijamo se i na društvenim mrežama, te nas na samom događaju očekuje i tweet wall, kao i iznenađenja u vidu dragih posetilaca i nagrada za one najsrećnije pri izvlačenju. I, naravno, nezaobilazni networking.

Ulaznice, po ceni od 1.000 din (uključen koktel dobrodošlice) možete nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima ili nam se obratite za plaćanje preko računa.

Pripremite kratko predstavljanje Vašeg posla, možda ćete baš Vi dobiti priliku da nam svima kažete čime se bavite i šta radite, ponesite veću količinu vizitkarti, i podrazumeva se,  dobro raspoloženje.

Javite nam mejlom ako želite da nam se pridružite, broj mesta je ograničen: irena@businesscafers.com ili rezervacije@businesscafers.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik