Napravljen plan isplate depozita Bobar banke

Bez autora
Jan 18 2015

Filijale UniCredit banke Banjaluka će od ponedjeljka, 19. januara, početi s isplatom osiguranih depozita do 50.000 KM za 21.379 deponenata Bobar banke u likvidaciji, saopšteno je iz ove banke.Iz banke su naveli da su u saradnji s Agencijom za osiguranje depozita BiH napravili plan isplate prema abecednom redu početnog slova prezimena deponenta, po datumima, u najbližoj filijali određenoj prema mjestu prebivališta klijenta.

Napravljen plan isplate depozita Bobar bankeFilijale UniCredit banke Banjaluka će od ponedjeljka, 19. januara, početi s isplatom osiguranih depozita do 50.000 KM za 21.379 deponenata Bobar banke u likvidaciji, saopšteno je iz ove banke.

Iz banke su naveli da su u saradnji s Agencijom za osiguranje depozita BiH napravili plan isplate prema abecednom redu početnog slova prezimena deponenta, po datumima, u najbližoj filijali određenoj prema mjestu prebivališta klijenta.

"Potrebno je samo da imaju dokaze o vlasništvu kako je navedeno u obavijesti poslatoj od strane Agencije za osiguranje depozita BiH, pozivno pismo i jedan od identifikacionih dokumenata", rekli su u banci. Oni su dodali da su dodatno osnažili svoju poslovnu mrežu, koja sa 37 filijala/agencija i 112 šaltera pokriva cijelu RS.

"U slučaju da neko od deponenata Bobar banke nije dobio obavijest ili pozivno pismo ili treba dodatne informacije, na usluzi je Centar za podršku klijentima", rekli su iz UniCredit banke Banjaluka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik