Banjaluka: Za privredu 3,1 milion KM

Bez autora
Jan 21 2015

Za podsticaje privrednicima i povećanje zaposlenosti na području grada gradske vlasti će iz budžeta ove godine izdvojiti 3,1 milion maraka.Iz Gradske uprave kažu da će najviše sredstava biti izdvojeno za subvencije za zapošljavanje novih radnika i samozapošljavanje, u ukupnom iznosu od 850.000 maraka. Za podsticaje poljoprivrednicima planirano je ukupno 650.000 KM. rekli su u Gradskoj upravi i dodali da će u Tehnološki biznis park iz kreditnih sredstava biti uloženo 1,5 miliona KM.

Banjaluka: Za privredu 3,1 milion KMZa podsticaje privrednicima i povećanje zaposlenosti na području grada gradske vlasti će iz budžeta ove godine izdvojiti 3,1 milion maraka.

Iz Gradske uprave kažu da će najviše sredstava biti izdvojeno za subvencije za zapošljavanje novih radnika i samozapošljavanje, u ukupnom iznosu od 850.000 maraka.

- Za podsticaje poljoprivrednicima planirano je ukupno 650.000 KM - rekli su u Gradskoj upravi i dodali da će u Tehnološki biznis park iz kreditnih sredstava biti uloženo 1,5 miliona KM.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik