"Putevima Srpske" 3,5 miliona KM

Bez autora
Jan 22 2015

Republički štab za vanredne situacije Republike Srpske donio je danas više naredbi za plaćanje "Putevima Srpske" za radove koje su preduzeli na sanaciji oštećenih objekata, oštećene putne infrastrukture i objekata, te klizišta prouzrokovanih prošlogodišnjim poplavama, u visini oko 3,5 miliona KM.Naredbama su obuhvaćena plaćanja 13 obavljenih radova na više lokacija čija je vrijednost iznosila od 78.717 do 1,16 miliona KM. Republički štab donio je naredbe za plaćanje "Vodama Srpske" za radove koje su preduzeli na sanaciji korita rijeka, nasipa i klizišta prouzrokovanih prošlogodišnjim poplavama u visini 1,6 miliona KM, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Republički štab za vanredne situacije Republike Srpske donio je danas više naredbi za plaćanje "Putevima Srpske" za radove koje su preduzeli na sanaciji oštećenih objekata, oštećene putne infrastrukture i objekata, te klizišta prouzrokovanih prošlogodišnjim poplavama, u visini oko 3,5 miliona KM.

Naredbama su obuhvaćena plaćanja 13 obavljenih radova na više lokacija čija je vrijednost iznosila od 78.717 do 1,16 miliona KM.

Republički štab donio je naredbe za plaćanje "Vodama Srpske" za radove koje su preduzeli na sanaciji korita rijeka, nasipa i klizišta prouzrokovanih prošlogodišnjim poplavama u visini 1,6 miliona KM, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Naredbama su obuhvaćena plaćanja radova na područjima Prijedora, Banjaluke, Broda, Bijeljine, Laktaša i Čelinca. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik