Dobra saradnja sa investitorima iz Slovenije

Bez autora
Jan 22 2015

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je Vlada Srbije prošle godine stvorila povoljniji poslovni ambijent za investitore, i dodala da je Vlada otvorena za sve sugestije i primebde kako bi se stvorili bolji uslovi za ulaganje. Mihajlović je otvarajući januarsko zasedanje Slovenačkog poslovnog kluba u Beogradu istakla da se trgovinska razmena sa Slovenijom povećala u 2014. godini u odnosu na prethodnu godinu, uz ocenu da je razlog za to pozitivan trend razvoja bilateralnih odnosa Srbije i Slovenije. Ona je rekla da je saradnja sa poslovnim partnerima i investitorima iz Slovenije izuzetno dobra, u svakom smislu te reči, i kada se razgovara o izgradnji puteva, saradnji u železničkom saobraćaju, kao i o ulaganjima slovenačkih kompanija koje danas posluju u Srbiji.

Dobra saradnja sa investitorima iz SlovenijePotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je Vlada Srbije prošle godine stvorila povoljniji poslovni ambijent za investitore, i dodala da je Vlada otvorena za sve sugestije i primebde kako bi se stvorili bolji uslovi za ulaganje.

Mihajlović je otvarajući januarsko zasedanje Slovenačkog poslovnog kluba u Beogradu istakla da se trgovinska razmena sa Slovenijom povećala u 2014. godini u odnosu na prethodnu godinu, uz ocenu da je razlog za to pozitivan trend razvoja bilateralnih odnosa Srbije i Slovenije.

Ona je rekla da je saradnja sa poslovnim partnerima i investitorima iz Slovenije izuzetno dobra, u svakom smislu te reči, i kada se razgovara o izgradnji puteva, saradnji u železničkom saobraćaju, kao i o ulaganjima slovenačkih kompanija koje danas posluju u Srbiji.

Potpredsednik Vlade je naglasila da je veoma značajno što više desetina hiljada ljudi danas radi u slovenačkim firmama u Srbiji, što je za našu zemlju veoma značajno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik