Lidl kupio zemljište u Leskovcu

Bez autora
Jan 22 2015

Komanditno društvo Lidl Srbija kupilo je na današnjoj licitaciji u Leskovcu 62 ara zemljišta za gradnju hipermarketa po početnoj ceni od 625.000 evra. Zemljište, koje je u svojini grada, nalazi se na lokaciji kod stare autobuske stanice a nemački trgovinski lanac bio je jedini ponuđač na aukciji.Predstavnici Lidla nisu imali ovlašćenje da govore o tome kada će početi i koliko će trajati gradnja hipermarketa, ali je najavljeno da će javnost uskoro zvanično biti obaveštena o planovima te kompanije u Leskovcu.

Lidl kupio zemljište u LeskovcuKomanditno društvo Lidl Srbija kupilo je na današnjoj licitaciji u Leskovcu 62 ara zemljišta za gradnju hipermarketa po početnoj ceni od 625.000 evra.

Zemljište, koje je u svojini grada, nalazi se na lokaciji kod stare autobuske stanice a nemački trgovinski lanac bio je jedini ponuđač na aukciji. Predstavnici Lidla nisu imali ovlašćenje da govore o tome kada će početi i koliko će trajati gradnja hipermarketa, ali je najavljeno da će javnost uskoro zvanično biti obaveštena o planovima te kompanije u Leskovcu.

Nakon aukcije, prodaju zemljišta treba zvanično da potvrde i članovi Gradskog veća Leskovca.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik