Anthony Tomažin pregovara o kupnji Vogela

Bez autora
Jan 25 2015

Australski biznismen slovenskog porijekla Anthony Tomažin pregovara s KD Groupom o preuzimanju Žičnic Vogel Bohinja. Za preuzimanje 51 postotnog udjela trebao bi izdvojiti nešto manje od dva milijuna eura. Uz to, društvo je opterećno i sa četiri milijuna eura zajmova. Mogu potvrditi da pregovaram o kupnji većinskog udjela Vogela. Ozbiljan sam kupac, a posao bismo mogli finalizirati već idućih dana, rekao je Tomažin koji je preko tvrtke Terra Australis u Sloveniji vlasnik računalne kompanije RRC, triju katova u ljubljanskom Neobitčniku, Opera bara i još nekih nekretnina.

Anthony Tomažin pregovara o kupnji VogelaAustralski biznismen slovenskog porijekla Anthony Tomažin pregovara s KD Groupom o preuzimanju Žičnic Vogel Bohinja.

Za preuzimanje 51 postotnog udjela trebao bi izdvojiti nešto manje od dva milijuna eura, piše ljubljanski Dnevnik. Uz to, društvo je opterećno i sa četiri milijuna eura zajmova.

- Mogu potvrditi da pregovaram o kupnji većinskog udjela Vogela. Ozbiljan sam kupac, a posao bismo mogli finalizirati već idućih dana, rekao je Tomažin koji je preko tvrtke Terra Australis u Sloveniji vlasnik računalne kompanije RRC, triju katova u ljubljanskom Neobitčniku, Opera bara i još nekih nekretnina.

Lanjski prihodi Vogela iznosili su rekorndih 3,5 milijuna eura i to je skijalište jedno od profitabilnijih u Sloveniji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik