Dubrovnik među top 3 destinacije za kongresni turizam

Bez autora
Jan 25 2015

Dubrovnik je ponovno izabran kao jedna od tri najbolje kongresne destinacije između četrdeset i pet gradova srednje i jugoistočne Europe u izboru regionalnog izdanja "KONGRES Magazina", doznaje se u dubrovačkoj Turističkoj zajednici. Riječ je o priznanju Meetings Star za iznimna ostvarenja u kongresnom turizmu srednje i jugoistočne Europe koju dodjeljuje ovaj međunarodni specijalizirani časopis, i to u području marketinške komunikacije destinacija, kongresa, evenata i dobavljača kongresnih usluga. Nagrada, koju je u srijedu u okviru kongresnog sajma Conventa Ljubljana primila direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika Romana Vlašić, prepoznaje pojedince i poslovne subjekte koji se ističu svojom kreativnošću i znanjem, ali i mjerljivim postignućima u domeni kongresne industrije.

Dubrovnik među top 3 destinacije za kongresni turizamDubrovnik je ponovno izabran kao jedna od tri najbolje kongresne destinacije između četrdeset i pet gradova srednje i jugoistočne Europe u izboru regionalnog izdanja "KONGRES Magazina", doznaje se u dubrovačkoj Turističkoj zajednici.

Riječ je o priznanju Meetings Star za iznimna ostvarenja u kongresnom turizmu srednje i jugoistočne Europe koju dodjeljuje ovaj međunarodni specijalizirani časopis, i to u području marketinške komunikacije destinacija, kongresa, evenata i dobavljača kongresnih usluga.

Nagrada, koju je u srijedu u okviru kongresnog sajma Conventa Ljubljana primila direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika Romana Vlašić, prepoznaje pojedince i poslovne subjekte koji se ističu svojom kreativnošću i znanjem, ali i mjerljivim postignućima u domeni kongresne industrije.

''Uz Istanbul i Prag Dubrovnik je među top tri destinacije za kongresni turizam u regiji, a istraživanje je bilo opsežno i trajalo je nekoliko mjeseci. Ocijenjeno je, pregledano i analizirano više od četrdeset i pet destinacija po kriterijima prirodni i kulturni čimbenici, opća i prometna infrastruktura, turistička i kongresna infrastruktura'', kaže voditeljica Odjela za komunikacije dubrovačke Turističke zajednice Jelka Tepšić.

Ističe kako je glasovanje bilo tajno, a kako je Dubrovnik prošle godine bio na prvom mjestu uz Budimpeštu i Prag, dok je ove godine na ukupno trećem mjestu.

''Glasovanje se radi prema subjektivnom dojmu i stoga nije riječ o padu za dva mjesta, bitno je da smo uvijek u vrhu izbora za kongresni turizam'', zaključila je Jelka Tepšić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik