"Lanaco" rame uz rame sa "Microsoftom"

Bez autora
Jan 27 2015

Među najpoznatijim svjetskim kompanijama u oblasti informacionih tehnologija koje su svoje proizvode predstavile na sajmu "BETT Show" 2015. u Londonu svoje mjesto je imala i domaća kompanija "Lanaco". "BETT Show" je najveći svjetski događaj u oblasti primjenjivanja tehnologija na polju obrazovanja. Kompanija "Lanaco" je prije svega za cilj imala da svoje proizvode "Dositej", "EduIS", "E-učenje" i "E-dnevnik" prezentuje svjetskoj javnosti, rekla je Nina Kremenović, PR menadžer kompanije "Lanaco". Kompanija "Lanaco" je svoje proizvode sada već tradicionalno treću godinu zaredom izlagala pored svjetskog giganta u oblasti IT tehnologija "Microsoft".

"Lanaco" rame uz rame sa "Microsoftom"Među najpoznatijim svjetskim kompanijama u oblasti informacionih tehnologija koje su svoje proizvode predstavile na sajmu "BETT Show" 2015. u Londonu svoje mjesto je imala i domaća kompanija "Lanaco". "BETT Show" je najveći svjetski događaj u oblasti primjenjivanja tehnologija na polju obrazovanja.

"Kompanija 'Lanaco' je prije svega za cilj imala da svoje proizvode 'Dositej', 'EduIS', 'E-učenje' i 'E-dnevnik' prezentuje svjetskoj javnosti", rekla je Nina Kremenović, PR menadžer kompanije "Lanaco".

Kompanija "Lanaco" je svoje proizvode sada već tradicionalno treću godinu zaredom izlagala pored svjetskog giganta u oblasti IT tehnologija "Microsoft".

"Sve ono što smo tamo izložili i dogovorili sada treba da sprovedemo u djelo. Drugi dio projekta 'Dositej' smo završili i s njim je pokriveno 125 škola u RS. Od nove godine bi trebalo da krene treća faza, poslije koje bi svako dijete u školama u čitavoj RS trebalo da ima svoj računar", istakla je Gordana Kovačević, menadžer sektora za prodaju i marketing.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik