Stiže Saygus V2 - najbolji telefon za koji niste čuli

Bez autora
Jan 27 2015

Mala kompanija iz Jute je pre nekoliko godina imala mali proboj na tržište sa Vphone uređajima koji su ubrzo nestali sa scene zbog jake konkurencije. Sada Saygus predstavlja uređaj V2 sa izuzetno zanimljivim karakteristikama.U narednih nekoliko nedelja na tržištu će postati dostupan vodootporni model V2 koji karakteriše procesor od 2,5 GHz i tri gigabajta radne memorije. Pored toga, tu je baterija od 3,100 mAh, petoinčni fullHD displej i Harman Kardon zvučnici.

Stiže Saygus V2 - najbolji telefon za koji niste čuliMala kompanija iz Jute je pre nekoliko godina imala mali proboj na tržište sa Vphone uređajima koji su ubrzo nestali sa scene zbog jake konkurencije. Sada Saygus predstavlja uređaj V2 sa izuzetno zanimljivim karakteristikama.

U narednih nekoliko nedelja na tržištu će postati dostupan vodootporni model V2 koji karakteriše procesor od 2,5 GHz i tri gigabajta radne memorije. Pored toga, tu je baterija od 3,100 mAh, petoinčni fullHD displej i Harman Kardon zvučnici.

Sa zadnje strane se nalazi kamera od 21 megapisela, dok je sa prednje senzor od 13 megapiksela. Ipak, ono što ga definitivno izdvaja od konkurencije jeste 64 GB prostora za skladištenje i dva slota za memorijske kartice od po 128 GB.

Cena ovog uređaja još uvek nije određena.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik