Germanwings uvodi nove linije za Zagreb i Rijeku

Bez autora
Jan 28 2015

Njemačka niskotarifna aviokompanija Germanwings, na ljeto uvodi letove iz Duesseldorfa za Rijeku te iz Hamburga za Zagreb, priopćeno je u srijedu iz Germanwingsa. Od srpnja do listopada zrakoplovi Germanwingsa će četvrtkom i subotom iz Duesseldorfa letjeti za Rijeku. Time Germanwings proširuje svoju ponudu letova prema hrvatskim gradovima pa je tako Rijeka ušla u društvo Dubrovnika, Splita, Zadra i Zagreba. Od 22. srpnja do kraja kolovoza Germanwings će jednom tjedno letjeti iz Hamburga za Zagreb. Putnici mogu rezervirati let iz Zagreba za Hamburg na web odredištu www.germanwings.com.

Germanwings uvodi nove linije za Zagreb i RijekuNjemačka niskotarifna aviokompanija Germanwings, na ljeto uvodi letove iz Duesseldorfa za Rijeku te iz Hamburga za Zagreb, priopćeno je u srijedu iz Germanwingsa.

Od srpnja do listopada zrakoplovi Germanwingsa će četvrtkom i subotom iz Duesseldorfa letjeti za Rijeku.

Time Germanwings proširuje svoju ponudu letova prema hrvatskim gradovima pa je tako Rijeka ušla u društvo Dubrovnika, Splita, Zadra i Zagreba.

Od 22. srpnja do kraja kolovoza Germanwings će jednom tjedno letjeti iz Hamburga za Zagreb. Putnici mogu rezervirati let iz Zagreba za Hamburg na web odredištu www.germanwings.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik