"Elektro-Bijeljina": Distributivni gubici manji od propisanih

Bez autora
Jan 28 2015

Distributivni gubici na području u nadležnosti "Elektro-Bijeljine" u prošloj godini iznosili su 9,12 odsto, i za oko četiri procenta su manji od onih koje je predvidjela Regulatorna komisija, što je veoma dobar rezultat, rekao je Zlatan Lazarević, direktor ovog preduzeća. Lazarević ističe da je takvom uspjehu najviše doprinijela borba protiv neovlašćene potrošnje struje. U prošloj godini smo otkrili 230 slučajeva krađe električne energije, pri čemu je obračunato 4,2 miliona kilovat-časova i fakturisano oko 565.000 KM, naveo je Lazarević. Najviše otkrivenih krađa struje, 140, bilo je na području Radne jedinice Bijeljina.

"Elektro-Bijeljina": Distributivni gubici manji od propisanihDistributivni gubici na području u nadležnosti "Elektro-Bijeljine" u prošloj godini iznosili su 9,12 odsto, i za oko četiri procenta su manji od onih koje je predvidjela Regulatorna komisija, što je veoma dobar rezultat, rekao je Zlatan Lazarević, direktor ovog preduzeća.

Lazarević ističe da je takvom uspjehu najviše doprinijela borba protiv neovlašćene potrošnje struje.

"U prošloj godini smo otkrili 230 slučajeva krađe električne energije, pri čemu je obračunato 4,2 miliona kilovat-časova i fakturisano oko 565.000 KM", naveo je Lazarević.

Najviše otkrivenih krađa struje, 140, bilo je na području Radne jedinice Bijeljina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik