Rok za podnošenje pojedinačne poreske prijave je 2. februara

Bez autora
Jan 28 2015

Poreska uprava Srbije podseća poreske obveznike da je krajnji rok za podnošenje Pojedinačne poreske prijave o obračunatom i plaćenom porezu i doprinosima za obavezno socijalno osiguranje po odbitku na teret primaoca prihoda, za sve isplate prihoda u 2014. godini, 2. februar 2015. godine.Pojedinačna poreska prijava o obračunatom i plaćenom porezu i doprinosima za obavezno socijalno osiguranje po odbitku na teret primaoca prihoda, za sve isplate prihoda u 2014. godini podnosi se isključivo u elektronskom obliku preko elektronskog servisa Poreske uprave, u delu e-Porezi, navodi se u saopštenju Poreske uprave.

Rok za pojedinačne poreske prijave ističe 2. februaraPoreska uprava Srbije podseća poreske obveznike da je krajnji rok za podnošenje pojedinačne poreske prijave o obračunatom i plaćenom porezu i doprinosima za obavezno socijalno osiguranje po odbitku na teret primaoca prihoda, za sve isplate prihoda u 2014. godini, 2. februar 2015. godine.

Pojedinačna poreska prijava o obračunatom i plaćenom porezu i doprinosima za obavezno socijalno osiguranje po odbitku na teret primaoca prihoda, za sve isplate prihoda u 2014. godini podnosi se isključivo u elektronskom obliku preko elektronskog servisa Poreske uprave, u delu e-Porezi, navodi se u saopštenju Poreske uprave.

Korisničko uputstvo za podnošenje PPP prijave, kao i prateće primere za PPP prijavu – Deo 2, 3, 4 u odgovarajućem formatu, možete naći ovde.

Sva pitanja u vezi sa podnošenjem poreskih prijava elektronskim putem, kao i sugestije i komentare na rad portala poreski obveznici mogu poslati elektronskom poštom na adresu eporezi@purs.gov.rs, dodaje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik