Montenegro Airlines preduzetnik godine

Bez autora
Jan 29 2015

Crnogorskom nacionalnom avio-prevozniku Montenegro Airlinesu, dodijeljeno je priznanje za preduzetnika godine u oblasti avio-saobraćaja, kao i za doprinos i podršku projektu Privilege Card u 2014. godini. Nagrada je dodijeljena povodom 20 godina od osnivanja Unije Poslodavaca Srbije, a u saradnji sa Lemmark Privilege Club-om. Montenegro Airlines saobraća iz Beograda još od osnivanja Kompanije, a tržište Srbije i Beograda predstavlja jednu od strateških tački na mapi destinacija ka kojima saobraća. Svakodnevno prisustvo, koje se ogleda brojnim dnevnim letovima ka Beogradu i iz Beograda, predstavništvo koje postoji u Beogradu već dugi niz godina, dovoljan su dokaz koliko ovo tržište i ova destinacija znače kompaniji, kazala je na dodjeli Snežana Mićović direktorka Montenegro Airlinesa u Beogradu.

Montenegro Airlines preduzetnik godineCrnogorskom nacionalnom avio-prevozniku Montenegro Airlinesu, dodijeljeno je priznanje za preduzetnika godine u oblasti avio-saobraćaja, kao i za doprinos i podršku projektu Privilege Card u 2014. godini.

Nagrada je dodijeljena povodom 20 godina od osnivanja Unije Poslodavaca Srbije, a u saradnji sa  Lemmark Privilege Club-om.

Montenegro Airlines saobraća iz Beograda još od osnivanja Kompanije, a tržište Srbije i Beograda predstavlja jednu od strateških tački na mapi destinacija ka kojima saobraća. Svakodnevno prisustvo, koje se ogleda brojnim dnevnim letovima ka Beogradu i iz Beograda, predstavništvo koje postoji u Beogradu već dugi niz godina, dovoljan su dokaz koliko ovo tržište i ova destinacija znače kompaniji, kazala je na dodjeli Snežana Mićović direktorka Montenegro Airlinesa u Beogradu.

Sve navedeno, kazala je ona, rezultiralo je da kompanija po najpovoljnijim uslovima do sada, nastavi obavljanje saobraćaja i po najnižim cijenama omogući putnicima sa ovog područja najbržu konekciju sa Crnom Gorom  i dalje ka evropskim destinacijama.

Pored Montenegro Airlinesa nagradu su dobili, između ostalih, i Vojno-medicinska akademija (VMA) Beograd, Piraeus banka, Wiener Stadtische osiguranje, Fondacija Medical In Fond.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik