Facebook ima više korisnika nego Kina stanovnika

Bez autora
Jan 29 2015

Kada bi Facebook bio država, maknuo bi Kinu s trona i postao najmnogoljudnija zemlja na svijetu. Naime, iz najveće društvene mreže na svijetu, jučer su na svojoj službenoj stranici objavili podatak u kojem su naveli kako ta društvena mreža ima čak jednu milijardu i 390 miliona aktivnih korisnika svaki mjesec.Prema podacima CIA-e, Kina ima 1,36 milijardi stanovnika, no iz Huffington Posta navode kako je pomalo blesavo uspoređivati Facebook s Kinom, s obzirom na to da je pristup toj društvenoj mreži blokiran na većini kineskog teritorija.

Facebook ima više korisnika nego Kina stanovnikaKada bi Facebook bio država, maknuo bi Kinu s trona i postao najmnogoljudnija zemlja na svijetu.

Naime, iz najveće društvene mreže na svijetu, jučer su na svojoj službenoj stranici objavili podatak u kojem su naveli kako ta društvena mreža ima čak jednu milijardu i 390 miliona aktivnih korisnika svaki mjesec, prenosi Index.hr.

Prema podacima CIA-e, Kina ima 1,36 milijardi stanovnika, no iz Huffington Posta navode kako je pomalo blesavo uspoređivati Facebook s Kinom, s obzirom na to da je pristup toj društvenoj mreži blokiran na većini kineskog teritorija.

Zuckerberg je svjestan poslovnog potencijala koji nudi kinesko tržište, zbog čega je prošle jeseni posjetio Kinu gdje se susreo s čelnim ljudima te zemlje.

Facebook također bilježi smanjenje broja članova, posebice posljednjih nekoliko mjeseci. Naime, u svijetu jednostavno ne postoji dovoljan broj korisnika interneta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik