NLB banka povećava dionički kapital

Bez autora
Jan 29 2015

Skupština dioničara NLB banke d.d. Tuzla usvojila je poslovni plan banke za period 2015-2019 prema kojim će banka, nastojeći da zadovolji potrebe svojih klijenata, uvažavajući tržišne okolnosti i unapređujući ponudu finansijskih proizvoda i usluga, obezbijediti nastavak uspješnog poslovanja u navedenom periodu. Donesene su odluke o rasporedu neraspoređene dobiti iz 2009. godine u iznosu od 965.294 KM, te povećanju dioničkog kapitala NLB Banke u iznosu od 15 miliona KM, te o izdavanju VIII emisije redovnih dionica banke putem zatvorene prodaje, saopćila je banka.

NLB banka povećava dionički kapitalSkupština dioničara NLB banke d.d. Tuzla usvojila je poslovni plan banke za period 2015-2019 prema kojim će banka, nastojeći da zadovolji potrebe svojih klijenata, uvažavajući tržišne okolnosti i unapređujući ponudu finansijskih proizvoda i usluga, obezbijediti nastavak uspješnog poslovanja u navedenom periodu.

Donesene su odluke o rasporedu neraspoređene dobiti iz 2009. godine u iznosu od 965.294 KM, te povećanju dioničkog kapitala NLB Banke u iznosu od 15 miliona KM, te o izdavanju VIII emisije redovnih dionica banke putem zatvorene prodaje, saopćila je banka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik