Srbija se predstavlja na sajmu „Destinations 2015“ i radionici REETEX u Londonu

Bez autora
Jan 29 2015

Turistička organizacija Srbije će od 29. januara do 01. februara predstavljati turističke potencijale Srbije na sajmu turizma „Destinations 2015“ u Londonu.Na izložbenom prostoru veličine 35m², uz predstavnike TOS-a i Turističke organizacije Vojvodine, svoju ponudu za odmore u Srbiji potencijalnim turistima predstaviće britanski organizatori putovanja: Regent Holidays, Travel the Unknown, Jules Verne, Songliness.

Srbija se predstavlja na sajmu „Destinations 2015“ i radionici REETEX u LondonuTuristička organizacija Srbije će od 29. januara do 01. februara predstavljati turističke potencijale Srbije na sajmu turizma „Destinations 2015“ u Londonu.

Na izložbenom prostoru veličine 35m², uz predstavnike TOS-a i Turističke organizacije Vojvodine, svoju ponudu za odmore u Srbiji potencijalnim turistima predstaviće britanski organizatori putovanja: Regent Holidays, Travel the Unknown, Jules Verne, Songliness.

Na ovom sajmu predstaviće se sveukupna ponuda naše zemlje, ali posebna pažnja će biti posvećena onim turističkim adutima koji privlače najveći broj britanskih turista, a to su: bogata ponuda za kratke odmore u gradovima, mogućnosti za aktivni odmor, kao i festivali, a najpre EXIT.

Nakon sajma Destinations 2015 u Londonu će 02. i 03. februara biti organizovana i radionica REETEX 2015, namenjena predstavnicima destinacija u usponu sa ciljem da im omogući susrete sa organizatorima putovanja, agencijama, avio kompanijama, aerodromima.

Na radionici će pored predstavnika TOS-a, učešće uzeti i predstavnici Turističke organizacije Beograda, kao i domaćih turističkih agencija: Glob Metropoliten Tours, Balkan Expert i Turorama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik