Automobili "Grejt vol" stigli u Srbiju

Bez autora
Jan 29 2015

Automobili najvećeg privatnog kineskog proizvođača automobila "Grejt vol" (Great Wall) sada se mogu naći i na našem tržištu. Na tržištu u Srbiji trenutno postoje rezervni delovi i tehnička podrška za modele "Grejt vol" automobila. "Grejt vol" godišnje proizvodi 1.000.000 vozila u tri osnovne kategorije - Hover SUV (serija H), pikap komercijalni "Steed" i "Grejt vol" putnički automobile, a Srbija je među prvih nekoliko evropskih aprtnera koje je izabrao kineski automobilski gigant. Ekskluzivni distributer "Grejt vol" automobila za Srbiju je GWS auto grupa. Do kraja marta je planirano da kineski proizvođač automobila otvori još dva servisno-prodajna centra – u Nišu i Novom Sadu.

Automobili "Grejt vol" stigli u SrbijuAutomobili najvećeg privatnog kineskog proizvođača automobila "Grejt vol" (Great Wall) sada se mogu naći i na našem tržištu.

Na tržištu u Srbiji trenutno postoje rezervni delovi i tehnička podrška za modele "Grejt vol" automobila.

"Grejt vol" godišnje proizvodi 1.000.000 vozila u tri osnovne kategorije - Hover SUV (serija H), pikap komercijalni "Steed" i "Grejt vol" putnički automobile, a Srbija je među prvih nekoliko evropskih aprtnera koje je izabrao kineski automobilski gigant.

Ekskluzivni distributer "Grejt vol" automobila za Srbiju je GWS auto grupa. Do kraja marta je planirano da kineski proizvođač automobila otvori još dva servisno-prodajna centra – u Nišu i Novom Sadu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik