Ostvaren najveći prihod od osnivanja „Skijališta Srbije“

Bez autora
Feb 01 2015

JP „Skijališta Srbije“ u januaru su ostvarila neto prihod od 219,2 miliona dinara, odnosno 68 odsto više od istog meseca prošle sezone, što ovaj mesec čini ne samo najuspešnijim januarom, već najuspešnijim mesecom pojedinačno posmatrano od osnivanja preduzeća. Posmatrano od početka ove sezone, Skijališta su u sva tri centra ostvarila neto prihod za 16 odsto veći nego prošle godine, što je dokaz da se ulaganje u ski centre sada višestruko vraća, a sve veći broj stranih turista potvrđuje da su naši ski centri postali lideri u regionu i dostigli evropski kvalitet u svakom smislu. Od početka godine ostvareno je 2,02 miliona vožnji u sva tri centra i prodato je 253 hiljade skijaških dana.

Ostvaren najveći prihod od osnivanja „Skijališta Srbije“JP „Skijališta Srbije“ u januaru su ostvarila neto prihod od 219,2 miliona dinara, odnosno 68 odsto više od istog meseca prošle sezone, što ovaj mesec čini ne samo najuspešnijim januarom, već najuspešnijim mesecom pojedinačno posmatrano od osnivanja preduzeća.

Posmatrano od početka ove sezone, Skijališta su u sva tri centra ostvarila neto prihod za 16 odsto veći nego prošle godine, što je dokaz da se ulaganje u ski centre sada višestruko vraća, a sve veći broj stranih turista potvrđuje da su naši ski centri postali lideri u regionu i dostigli evropski kvalitet u svakom smislu.

Od početka godine ostvareno je 2,02 miliona vožnji u sva tri centra i prodato je 253 hiljade skijaških dana.

U ovom trenutku, sva tri ski centra (Kopaonik, Stara planina, Tornik na Zlatiboru) rade u punom kapacitetu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik