Konkurs za VIRTUS nagradu otvoren do 12. februara

Bez autora
Feb 08 2015

Konkurs za VIRTUS nagradu traje još četiri dana. Sve domaće i strane kompanije, korporacije, javna i državna preduzeća, mala i srednja preduzeća, medijske kuće, korporativni fondovi/fondacije i pojedinci su pozvani da se prijave u nekoj od kategorija.VIRTUS nagrada, ustanovljena je 2007. godine, kao prva i najznačajnija nagrada za korporativnu filantropiju u Srbiji kojom se društveno odgovorno poslovanje promoviše kao sastavni deo održivog razvoja kompanija...

Konkurs za VIRTUS nagradu otvoren do 12. februaraKonkurs za VIRTUS nagradu traje još četiri dana. Sve domaće i strane kompanije, korporacije, javna i državna preduzeća, mala i srednja preduzeća, medijske kuće, korporativni fondovi/fondacije i pojedinci su pozvani da se prijave u nekoj od kategorija.

VIRTUS nagrada, ustanovljena je 2007. godine, kao prva i najznačajnija nagrada za korporativnu filantropiju u Srbiji kojom se društveno odgovorno poslovanje promoviše kao sastavni deo održivog razvoja kompanija. Namenjena je, kako velikim kompanijama, tako i malim i srednjim preduzećima i pojedincima koji su tokom 2013/14. godine na najdelotvorniji način doprineli opštem dobru pružajući materijalnu ili drugu vrstu podrške neprofitnim akcijama ili organizacijama civilnog društva.

Osmi konkurs za VIRTUS nagradu raspisala je Trag Fondacija, uz finansijsku podršku Evropske unije i Balkanskog fonda za demokratiju.

Krajnji rok za slanje prijava je 12. februar do 17:00h.

Kandidate za nagrade mogu da predlože i svi zainteresovani građani, pojedinci, neprofitne organizacije, mediji, PR i marketinške agencije.

Dodatne informacije, detaljni uslovi konkursa i prijavni formulari dostupni su ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik