CG - prva destinacija u 2015.

Bez autora
Feb 08 2015

Visokotiražni njemački dnevnik "Die Welt" nedavno je svojim čitaocima prezentovao publikaciju u kojoj je Crna Gora predstavljena kao prva njemačka destinacija za investiranje i turizam, u ovoj godini. Autori publikacije navode da “Evropska skrivena ljepota“, kako opisuju Crnu Goru, ima mnogo toga da ponudi – od 300 km duge obale iz snova, planina visokih preko 2500 m, preko netaknute prirodne ljepote do bogatog kulturnog naslijeđa... Uz napomenu da Crna Gora trenutno prednjači u Evropi po broju investicija, njemačkoj javnosti – zainteresovanim investitorima, turističkim operatorima, ali i običnim građanima – predstavljeni su najvažniji razvojni projekati iz oblasti turizma, infrastrukture, poljoprivrede, energetike koji se trenutno realizuju. Takođe, istaknuti su potencijali Crne Gore i naglašena je njena ambicija da se pozicionira u sam vrh najatraktivnijih svjetskih turističkih destinacija.

CG - prva destinacija u 2015.Visokotiražni njemački dnevnik "Die Welt" nedavno je svojim čitaocima prezentovao publikaciju u kojoj je Crna Gora predstavljena kao prva njemačka destinacija za investiranje i turizam, u ovoj godini.

Autori publikacije navode da  “Evropska skrivena ljepota“, kako opisuju Crnu Goru, ima mnogo toga da ponudi – od 300 km duge obale iz snova, planina visokih preko 2500 m, preko netaknute prirodne ljepote do bogatog kulturnog naslijeđa...

Uz napomenu da Crna Gora trenutno prednjači u Evropi po broju investicija, njemačkoj javnosti – zainteresovanim investitorima, turističkim operatorima, ali i običnim građanima – predstavljeni su najvažniji razvojni projekati iz oblasti turizma, infrastrukture, poljoprivrede, energetike koji se trenutno realizuju. Takođe, istaknuti su potencijali Crne Gore i naglašena je njena ambicija da se pozicionira u sam vrh najatraktivnijih svjetskih turističkih destinacija.

Publikacija će, kako je saopšteno, biti dostupna posjetiocima najvećeg njemačkog sajma iz oblasti turizma koji se održava u martu u Berlinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik