“Lovćen auto štete” – mobilna aplikacija za prijavu šteta na vozilima

Bez autora
Feb 09 2015

Lovćen osiguranje je svojim osiguranicima omogućio novu uslugu na tržištu Crne Gore pod nazivom „Lovćen auto štete“. Iskustvo primjene obrasca Evropski izvještaj za prijavu manjih šteta na vozilima, stvorilo je potrebu da Lovćen svojim osiguranicima omogući brzo informisanje o koracima koje treba preduzeti pri nastanku saobraćajne nezgode. Riječ je o mobilnoj aplikaciji za pametne telefone koja omogućava brzo informisanje u slučaju saobraćajne nezgode u kojoj je oštećeno vozilo. Aplikacija se može preuzeti besplatno sa Google play-a. Uz pomoć ove aplikacije osiguranici i svi zainteresovani se mogu informisati o načinima prijave kasko štete ili štete po osnovu autoodgovornosti ili kako popuniti obrazac evropskog izvještaja. Na ovaj način se štedi vrijeme, jer dovoljno je napraviti fotografije štete, popuniti potrebne podatke i prijaviti štetu, nakon čega Vas kontaktira zaposleni iz Lovćen osiguranja. Za sve informacije i pitanja zainteresovani pišu na e-mail prijava.stete@lo.co.me.

“Lovćen auto štete” – mobilna aplikacija za prijavu šteta na vozilimaLovćen osiguranje je svojim osiguranicima omogućio novu uslugu na tržištu Crne Gore pod nazivom „Lovćen auto štete“. Iskustvo primjene obrasca Evropski izvještaj za prijavu manjih šteta na vozilima, stvorilo je potrebu da Lovćen svojim osiguranicima omogući brzo informisanje o koracima koje treba preduzeti pri nastanku saobraćajne nezgode.

Riječ je o mobilnoj aplikaciji za pametne telefone koja omogućava brzo informisanje u slučaju saobraćajne nezgode u kojoj je oštećeno vozilo. Aplikacija se može preuzeti besplatno sa Google play-a.

Uz pomoć ove aplikacije osiguranici i svi zainteresovani se mogu informisati o načinima prijave kasko štete ili štete po osnovu autoodgovornosti ili kako popuniti obrazac evropskog izvještaja. Na ovaj način se štedi vrijeme, jer dovoljno je napraviti fotografije štete, popuniti potrebne podatke i prijaviti štetu, nakon čega Vas kontaktira zaposleni iz Lovćen osiguranja. Za sve informacije i pitanja zainteresovani pišu na e-mail prijava.stete@lo.co.me

Ova aplikacija omogućava lako pozivanje Policije, Hitne pomoći, Šlep službe Lovćen auta ili Call centra Lovćen osiguranja, kao i lako nalaženje lokacija i informacije o info centrima Lovćen osiguranja u Crnoj Gori.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik