Hemofarmu nagrada za najbolji korporativni brend u farmaciji 2014.

Bez autora
Feb 09 2015

Kompanija "Hemofarm" dobila je nagradu "Top Serbian Brands'' za 2014. godinu kao najbolji korporativni brend u oblasti farmacije. Nagrada je rezultat ankete koja je sprovedena na slučajnom uzorku od 3.076 punoletnih građana Srbije tokom decembra prošle godine, a prvi put je najboljim srpskim brendovima dodeljuje portal www.bestofserbia.rs i časopis Top Serbian Brands i to u 56 kategorija, gde je u oblasti farmacije Hemofarm zauzeo ubedljivo prvo mesto. U ovom nezavisnom istraživanju javnog mnjenja glavni kriterijumi bili su poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost i poslovni rezultati, podseća se u saopštenju kompanije. Veoma nam je drago što su građani prepoznali kvalitet naših proizvoda i našu konstantnu brigu o zdravlju ljudi. Zato mi u Hemofarmu ovu nagradu posebno vrednujemo, jer nas obavezuje da budemo još bolji u budućnosti kada je reč o kvalitetu i dostupnosti naših proizvoda, istakla je direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma, Sanda Savić.

Hemofarmu nagrada za najbolji korporativni brend u farmaciji 2014.Kompanija "Hemofarm" dobila je nagradu "Top Serbian Brands'' za 2014. godinu kao najbolji korporativni brend u oblasti farmacije.

Nagrada je rezultat ankete koja je sprovedena na slučajnom uzorku od 3.076 punoletnih građana Srbije tokom decembra prošle godine, a prvi put je najboljim srpskim brendovima dodeljuje portal www.bestofserbia.rs i časopis Top Serbian Brands i to u 56 kategorija, gde je u oblasti farmacije Hemofarm zauzeo ubedljivo prvo mesto.

U ovom nezavisnom istraživanju javnog mnjenja glavni kriterijumi bili su poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost i poslovni rezultati, podseća se u saopštenju kompanije.

"Veoma nam je drago što su građani prepoznali kvalitet naših proizvoda i našu konstantnu brigu o zdravlju ljudi. Zato mi u Hemofarmu ovu nagradu posebno vrednujemo, jer nas obavezuje da budemo još bolji u budućnosti kada je reč o kvalitetu i dostupnosti naših proizvoda", istakla je direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma, Sanda Savić.

Posle nagrada "Najbolje iz Srbije" i "Superbrands", koje je Hemofarm dobio u kategoriji farmaceutske industrije, ova nagrada je još jedna potvrda da je pacijent u fokusu našeg poslovanja i da smo kompanija koja brine o zdravlju građana i unapređuje kvalitet života svakog pojedinca kroz vrhunske proizvode, ali i kroz humanitarni rad u okviru svoje fondacije, navodi se u saopštenju "Hemofarma".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik